
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχοντας την ψυχολογία με το μέρους του μετά την μεγάλη νίκη με σκορ 4-1 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου θα μεταβεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην έδρα της Καρίτσας που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.
Η επιστροφή του Νίκου Φώλλα στον πάγκο βοήθησε τους παίκτες που παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Οι Τσαριτσανιώτες θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.
Αγωνιστικά ο νεαρός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τρία σημαντικά προβλήματα μιας και δεν θα αγωνισθούν λόγω τιμωρίας οι Μπάμης, Μπαλογιάννης και Γκαμπέτας, με το πρώτο να έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και θα χάσει δύο ματς ενώ οι άλλοι δύο από τέσσερις.