Βαθμολογία

Πολλά γκολ στον 2ο όμιλο της Α1’ ΕΠΣΛ

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α1’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος)

Δόξα Ραχούλας-Αναγέννηση Φαρσάλων 7 – 0

Εντυπωσιακή η Δόξα Ραχούλας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Φαρσάλων την οποία και κέρδισε στο ρελαντί με το εντυπωσιακό 7-0.

Ο Γιώργος Καραντώνης πέτυχε χατ τρικ (9΄, 52΄, 85΄) ενώ σκόραραν και οι Δημήτρης Γκαραβέλης (15΄), Αντώνης Μηταλούλης (34΄), Θανάσης Σταμπολάκης (55΄) και Βασίλης Αργυρακούλης (67΄).

ΡΑΧΟΥΛΑ (Γ. Τσαλάγγας): Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Σκάκος, Τζάνακας, Χασιώτης, Τιούτιος (55' Καραγκιόζης), Γκαραβέλης (69' Θεοχαρούλης), Σταμπολάκης (55' Αργυρακούλης), Καραντώνης, Τσαγκαλάς, Μηταλούλης (46' Καραντάνος).

Δόξα Υπέρειας-Λαρισαϊκός 3 – 0

Η Δόξα Υπέρειας κέρδισε τον Λαρισαϊκό με σκορ 3 – 0 με την ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα να παίρνει ένα ακόμη τρίποντο. Το πανηγυρικό κλίμα της νίκης και της καλής εμφάνισης για την ομάδα της Υπέρειας επισκίασε ο υποφαινόμενος σοβαρός τραυματισμός του Αρσένη στο 15′ όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας εύχεται περαστικά στον Αρσένη, του αφιερώνει την νίκη και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Παπαδόντα να “σερβίρει” από εκτέλεση φάουλ στο 18′ και τον Γκατζόγια με προβολή να ανοίγει το σκορ. Ο Κερμελίδης στο 30′ αστόχησε από θέση τετ α τετ.

Στο 60′ ο Παπαδόντας και πάλι έκανε όμορφη κούρσα και πάσα και ο Πατσιούρας με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.  Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Δημήτρης Γκατζόγιας στο 70′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για τρίτη φορά και σημείωσε το 3 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Πρίφτης, Σπυρόπουλος, Δημητρίου, Τραμπακούλος, Γκατζόγιας, Ντόντος (70′ Τσιούρης Γ.), Αρσένης (15′ λ.τ Πατσιούρας) , Παπαδόντας (85′ Πίσλι), Σουλτούκης (75′ Ζαχαράκης), Κερμελίδης.

Αστραπή Ν. Πολιτείας-Ατρόμητος Βαμβακούς 2 – 0

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας κέρδισε τον Ατρόμητο Βαμβακούς με 2-0 και παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «πορτοκαλί» πέτυχαν δύο γκολ με τους Ταρταμπούκα (43΄) και Μανώλη (55΄) και κλείδωσαν έτσι τη νίκη απέναντι στη Βαμβακού που είχε τις δικές της καλές στιγμές για να σκοράρει.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Καφφές): Πραγκαφίλης, Μπομπότης, Χλωρός (85΄Ζαχαρούλης), Ζήσης, Κατσιάνος, Καφφές, Κολλάτος, Ταρταμπούκας (83΄Μπόνιας), Φούντας (70΄Φακίτσας), Ζησούλης, Μανώλης (70΄Τοψίδης).

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Πατσουράκος, Μακρής, Φλώρος, Μπερσιάνης, Κίτσος, Αζάς, Αγγελόπουλος, Βόπης (85′ Τζιλήρας), Γκούνης, (25′ λ.τ. Τασιόπουλος), Μουτκανάς (80′ Φάτσης), Τσιτσικλής (46′ λ.τ. Χρόνης).

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος"-ΑΟ Ελευθερών  0 – 1

Το γκολ του Μπλάντα στο 40΄ήταν αυτό που χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Ελευθεραί στην έδρα του πρωτοπόρου Πύρρου και τον έριξε από την κορυφή. Στο φινάλε αποβλήθηκαν οι Μάρης (68΄), Τσάκουλης (90΄) και Παπαδόπουλος (93΄). Η νίκη αυτή είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον Γρηγόρη Παπαμάνο για την ονομαστική του εορτή.

ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Ξύτσας, Λίτσα, Λέτσιος, Κάτσης, Τζόγκας (55΄Γαλάνης), Αλλιάι (68΄Λένας), Σάρρα, Λεσάι (75΄Σκέμπι), Νικούλης, Μάρης, Σουλάι (63΄Τσάκουλης).

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Α. Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Μιχαλόπουλος (60΄λ.τ Μάσρι), Στεργίου (80΄λ.τ Γουσόπουλος), Παπαμάνος, Ζησόπουλος, Μακρίδης, Τσεκούρας, Ζιάρρας, Μπλάντας, Δημητρέλης, Παπαδόπουλος.

Αστέρας Μελισσοχωρίου-ΑΟ Ναρθακίου 4 – 0

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κέρδισε με επιβλητικό 4-0 το Ναρθάκι. Οι Δανιλούλης (19΄), Χαρούλης (69΄), Καραμάνος (86΄) και Αγγελακόπουλος (89’) βρήκαν δίχτυα για τους νικητές, με το Ναρθάκι να αγωνίζεται από το 37΄ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καραβαγγέλη.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Μ. Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης (70΄Οικονόμου), Αγγελακόπουλος, Κολοβός (55΄Αβδουλάς), Γουργιώτης, Λιάγκας, Σουλιώτης, Καραμάνος, Γκουντάρας (80΄Διαμαντής), Χαρούλης, Δανιλούλης (65΄Ζαρκαδής).

ΝΑΡΘΑΚΙ (Γ. Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος (46′ Λελεντζής), Νταιάκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Σπανός (80′ Μπούμπας), Βράκας, Βαρελάς (75′ Μπουλούτσος)

Παναγροτικός Νίκαιας-Απόλλων Γαλήνης 2016 2 – 0

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναγροτικό Νίκαιας μιας και επικράτησε με 2-0 του αξιόμαχου Απόλλωνα Γαλήνης. Στο 6΄ο Αλατάς έκανε το 1-0 ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Από τη μεριά της η Γαλήνη προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 76΄ο Πανδρεμένος ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Ψαρούλης Δ. (70΄Αετόπουλος), Σώκος, Πανδρεμένος, Γεωργόπουλος, Παπακώστας, Γκουντίκας, Τσούρα, Φάσσας (85΄ Μπαλανίκας), Αλατάς (80΄ Μπακογιάννης), Ανδρεόπουλος (60΄ Καραφέριας).