Βαθμολογία

Ταυτοποιήθηκαν 17 δράστες από τα επεισόδια στον Εύοσμο

Ταυτοποιήθηκαν 17 από τους 19 οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στα επεισόδια της 8ης Δεκεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στις ομάδες Νίκη Αγκαθιάς – Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου. Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 19ο λεπτό αιφνιδιαστικά με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματίες οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία συνέδραμε στην έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, καθώς η μία ομάδα έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκε σε βάρος των 17 δραστών δικογραφία για αδικήματα που εμπίμπτουν στον νόμο για την αθλητική βία.

Τα αποτελέσματα της προανακριτικής έρευνας θα αποσταλούν στο τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας. Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ των Ημαθιωτών και να επιβάλει αφαίρεση ενός βαθμού στους «σταχυοφόρους», τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 1.000 ευρώ.