Βαθμολογία

Ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί ότι με προσωπική απόφαση του κ. Κούγια απαγόρευσε την αναμετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΛ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, ο οποίος με την ανοχή της ΠΑΕ μετέδιδε τους αγώνες.

Η μοναδική αιτία είναι η ακραία δυσφημιστική συμπεριφορά 3 παραγωγών του εν λόγω σταθμού στις εκπομπές τους εις βάρος του μεγαλομετόχου, της διοικήσεως, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, για τους οποίους ουδέποτε έχουν μια θετική κρίση, έχουν δε αποκλείσει τον μεγαλομέτοχο από όλες τις εκπομπές του σταθμού για να εκφράσει τις απόψεις του.

Όπως είναι γνωστό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει υποβάλει κατά του σταθμού και των εν λόγω παραγωγών μήνυση για εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση για 5 εκπομπές του σταθμού που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και εκκρεμεί και αγωγή για αποζημίωση του κ. Κούγια στο Πρωτοδικείο Λάρισας για το περιεχόμενο αυτών των εκπομπών η οποία εκδικάζεται στις 7/4/2020.

Το νομικό επιτελείο του γραφείου του κ. Κούγια επεξεργάζεται και τις υπόλοιπες εκπομπές, όπου κατά παγκόσμια πρωτοτυπία το μοναδικό θέμα είναι ο κ. Κουγιας, με πάντοτε αρνητικό σχολιασμό, σαν να εκτελείται "συμβόλαιο θανάτου" εις βάρος του και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες μηνύσεις και αγωγές.

Και δεύτερη ανακοίνωση…

Παρακολουθούμε τους δύο πρώην εκπρόσωπους τύπου της ιδιοκτησίας Πηλαδάκη στο γνωστό πατάρι και τη στεναχώρια τους γιατί δεν χάσαμε.

Ειδικά ο ένας με την τρυφερή φωνούλα, εκπρόσωπος τύπου σε εκείνη την περίοδο των τρυφερών φωνών, που ωραιοποιούσε μαζί με τον άλλον τον Τζουκ Μπόξ, ό,τι στραβό συνέβαινε εκείνη την περίοδο και που σωζόταν με χαρισματικά αποτελέσματα – δώρα Κόκκαλη, λόγω της στενής φιλίας με τον Πέτρο, έχει ξεφύγει τελείως.

Αφού κατάλαβαν επιτέλους ότι ο κ. Κούγιας ό,τι κι αν γίνει θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή, έχουν στοχεύσει τώρα τον προπονητή κ. Γρηγορίου.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα πιάσετε από αύριο δουλειά στον Παναιτωλικό με τα τόσα κομπλιμέντα για την ομάδα που έχει 10 βαθμούς και αμέσως μετά θα πιάσετε δουλειά ως εκπρόσωποι τύπου του Δώνη.

Όμως θα καταλάβετε μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ότι έχετε τελειώσει και σας ακούνε μόνο κάποιοι επίσης τελειωμένοι σαν εσάς. Πλέον όλο αυτό το αρρωστημένο του Λυράκη και της υπόλοιπης παρέας σας έχει τελειώσει.