Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Δεν μίλησα για εξάδα, με ανησύχησε η σημερινή εμφάνιση»

Για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου τονίζοντας πως δεν αναγνώριζε την ομάδα του κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ επίσης τόνισε πως στόχο της Λάρισας δεν είναι η εξάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Φωτογραφία: Κώστας Τσομάκος

«Θεωρώ πως κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Δεν αναγνώριζα, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες αυτό που βλέπαμε. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε ότι μπορούσαμε και δικαιούμαστε κακές εμφανίσεις, αλλά όχι έτσι.

Ήμασταν ασύνδετοι, δίχως να κρατάμε μπάλα, ευκαιρίες δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κι ο Παναιτωλικός δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ. Μπαίνοντας στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πολλά και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με μία τελική βρεθήκαμε 2-0 πίσω κι έπαιξαν και οι τρεις νέοι παίκτες με μόνο μία προπόνηση με εμάς».

Συνέχισε λέγοντας: «Σαν αποτέλεσμα στεκόμαστε πως δεν χάσαμε αυτό το ματς από τη στιγμή που ήμασταν με 2-0 πίσω στο 78′. Σαν εικόνα όμως με ανησύχησε η σημερινή εμφάνιση. Κι επειδή είναι κοντά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να δούμε την εικόνα μας και να φτιάξουμε τα πλάνα μας. Η εικόνα μας μετά τις γιορτές δεν είναι αυτή που βλέπαμε πιο πριν.

Μετά τον Ιανουάριο και τις προσθαφαιρέσεις χάνεται η συνοχή, όπως και το μυαλό των παικτών μπορεί να πάει αλλού. Έφυγαν κάποιοι παίκτες που έπαιζαν, ενώ ήρθαν κι άλλοι που χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστούν. Εκεί μπορώ να σταθώ για την εικόνα, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε άμεσα την εικόνα μας. Για μένα το ματς με την Ξάνθη που αξίζαμε τη νίκη ήταν κομβικό, καθώς το χάσαμε και επηρεάστηκε η ψυχολογία των παικτών, ενώ και με την ΑΕΚ ήμασταν καλή μέχρι το γκολ που δεχθήκαμε».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές σχολίασε πως: «Θα δούμε αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές μέχρι το τέλος, αλλά οι παίκτες που χρειάστηκαν για να καλύψουν τις θέσεις ήρθαν».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τους στόχους των «βυσσινί». «Από μένα δεν ακούσατε ποτέ την εξάδα. Οι ομάδες βελτιώνονται σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Το ότι εμείς καταφέραμε να έχουμε αποσπαστεί από το Νοέμβριο από τις τελευταίες ομάδες και να έχουμε μία κάποια σιγουριά δεν σημαίνει πως γίναμε υπερομάδα.

Ο πρώτος στόχος παραμένει να μείνει η ομάδα στη κατηγορία. Τώρα το γεγονός ότι καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάποια υψηλότερη θέση προέκυψε. Είπαμε να το κυνηγήσουμε ότι μας προκύψει, αλλά στόχος παραμένει αυτό που θέσαμε από την αρχή. Κανείς πάντως δεν είναι δυσαρεστημένος από τη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε και θα προσπαθήσουμε εννοείται για το κάτι παραπάνω».