Βαθμολογία

Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας στο Προάστιο (PICS)

Ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (19/1) στο Προάστιο Καρδίτσας, ανάμεσα στον ΑΟ Σελλάνων και τον Ηρακλή Λάρισας για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Το Λαρισινό συγκρότημα γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Το ματς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο δυνατό, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη με ένα γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα παρουσιάστηκε περισσότερο αποφασιστική στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψε πολύ και σίγουρα εκμεταλλεύτηκε και τον παράγοντα έδρα.

Από την άλλη το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Παρόλα αυτά στην επανάληψη πάλεψε αρκετά, είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Κακαβίτση αφού σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 2’ ο Τζουμάκης από κοντά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία, ενώ στο 16’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη, την τελευταία στιγμή έδιωξε αμυντικός σε κόρνερ.

Στο 27’ την κεφαλιά πήρε ο Κακαβίτσης, ύστερα από κόρνερ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Εννιά λεπτά αργότερα τη σέντρα έβγαλε ο Κακαβίτσης, το σουτ μέσα από την περιοχή έκανε ο Ζαφειρίου η μπάλα στα χέρια του έμπειρου Σταυράκη.

Στο 47’ ο Τζουμάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που παρουσιάστηκε στην άμυνα του Ηρακλή και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 57’ κόρνερ του Τζουμάκη, κεφαλιά πήρε ο Τζέκος η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 67’ από πάσα του Χρηστίδη στον Κακαβίτση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσακάλι έκανε τη σέντρα αλλά πριν πάρει ο Μουξιός την μπάλα και γίνει απειλητικός έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός των Σελλάνων.

Τελευταία ευκαιρία για τον Ηρακλή να φέρει το ματς στα ίσα ήταν στις καθυστερήσεις, όμως ο Φώτος μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή.

Τα Σέλλανα πήραν μία σημαντική νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Έπαιξαν με πάθος και προσπάθησαν παρά τις όποιες απουσίες είχαν στο ματς.

Από την άλλη ο Ηρακλής Λάρισας δέχθηκε ένα γκολ σε «νεκρό» χρόνο και σπατάλησε ουσιαστικά ένα πρώτο 45λεπτό. Στην επανάληψη πάλεψε, μόχθησε αλλά δεν πήρε κάτι στο τέλος. Σίγουρα στάθηκε και άτυχος στην φάση του δοκαριού.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μπαλτάς, Καλφούντζος, Αρχοντής, Τζέκος, Χάδιαρης, Καστελλάνος (81’ Παπαδημητρίου), Τζουμάκης (91’ Γκάτης), Τσάγκας, Κοντός, Τζάνης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Κρίτσας (19’ λ.τ. Τάρτας), Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (81’ Φώτος), Χριστίδης, Μανιώτης, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (56’ Γκιουρσάνης), Νάστας (56’ Μουξιός).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λαθύρης (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους κ.κ. Δόσκορη (Φθιώτιδας) και Μπύρο (Ευρυτανίας).