Βαθμολογία

Τέλος ο Παναγόπουλος

Λύθηκε η συνεργασία του 32χρονου τερματοφύλακα, Λεωνίδα Παναγόπουλου με τον Ασπρόπυργο, όπου στην ομάδα της Δυτικής Αττικής κατέγραψε 14 συμμετοχές στην Football League. Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Παναγόπουλο και βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της αναζήτησης του αντικαταστάτη του».

«Το πρώτο τέρμα της Τρίγλιας δεν έχει περάσει ποτέ την γραμμή»

«Φωνάζει» ο Ασπρόπυργος για την διαιτησία του προχθεσινού (11/1) αγώνα με την Τρίγλια για την 15η αγωνιστική της Football League. Η ανακοίνωση: «Οι διαιτητές , οι "άρχοντες" του αγώνα, ορίζονται προκειμένου να τηρούν εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των δύο ομάδων. Προφανώς προχθές, ο κ. Λεμπέσης, αλλά και οι βοηθοί του μόνο αυτό δεν κατάφεραν.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να το σχολιάζει όλη η Ελλάδα, λόγω του θεάματος, κατάφεραν να είναι οι αρνητικοί του πρωταγωνιστές, καθώς ξεκάθαρα καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως το πρώτο τέρμα της Π.Α.Ε Α.Ο Τρίγλιας δεν έχει περάσει ποτέ την γραμμή. Επίσης μεγάλη απορία προκαλεί το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα φάουλ υπέρ της μονίμως επιτιθέμενης ομάδας (Ένωση Ασπροπύργου) ήταν μόλις 4 και υπέρ της μονίμως αμυνόμενης Τρίγλιας ήταν 11!!! Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να πάρει τα “ηνία” της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».