Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Στόμιο

Θερμαϊκός Στομίου και Αμπελόκηποι απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1, το μεσημέρι της Κυριακής (12/1) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς, στο 17’ ο Μπόλος έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω στον Φωτίου. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Δόνου πήγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 20’ για το Στόμιο ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ, ο Δάλλας πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος και την έστειλε άουτ.

Στο 21’ συνδυάστηκαν οι Τσιπλικιάρης με τον Δόνο, ο τελευταίος έδωσε για τον Μάτα που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 35’ από κόρνερ του Οικονόμου Ρ., ο Τσερίκου Ν. ανατράπηκε, δόθηκε πέναλτι το εκτέλεσε ο Παπαχρήστος για το 1-1. Εδώ πολλά είναι τα παράπονα από τους Αμπελόκηπους για το πέναλτι που δόθηκε.

Στο 49’ ο Μάτα έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 70’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Οικονόμου Ρ., την κεφαλιά ο Χλωρός πέρασε ελάχιστα άουτ. Ενώ στο 80’ ο Δόνος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. 

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Δάλλας, Τσερίκου Α., Γραβάνης, Τριανταφύλλου  Π. (20’ λ.τ. Γιουρέλης), Τριανταφύλλου Χ., Οικονόμου Ρ. (65’ Τσερίκου Γ.), Χλωρός, Παπαχρήστος, Τοπάλης (75’ Βλούχος), Τσερίκου Ν.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Τριτάρης, Βεργής, Δόνος, Τσιπλικιάρης, Μανίκας (58’ Βασιλειάδης), Παρασκευούδης, Μπόλος (82’ Νταρής), Μάτα (88’ Σούμπασης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Θύμιου, Γκάγκας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ