Βαθμολογία

Ατσάλινος Ηρακλής! (PICS)

Άλλη μία μεγάλη εμφάνιση από τον Ηρακλή Λάρισας! Η ομάδα του νομού μας κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Πιερικό και απέσπασε το 0-0 σε ένα ματς που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (12/1) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’. Πέντε νίκες έχει φέτος στην έδρα του ο Ηρακλής και κατάφερε να πάρει και τον βαθμό κόντρα στον δυνατό Πιερικό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκεκριμένο ματς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με το πάθος και τη δύναμη να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της αναμέτρησης.

Οι  παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κοίταξαν στα μάτια τον επίδοξο πρωταθλητή Πιερικό ενώ ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Τάσο Παπαγιάννη που σε ένα ακόμη ματς ήταν τρομερός!

Από την άλλη η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έδειξε ένα συγκροτημένο σύνολο αλλά τα… βαριά χαρτιά της ομάδας, οι Σαχινίδης και Μπενίσκος δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα μιας και οι Τσακάλι και Ψωμολιάς τους εξουδετέρωσαν με χαρακτηριστική άνεση!

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα, με τους «κυανόλευκους» να συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά. Όσον αφορά τις φάσεις οι Μηλιώτης (37΄), Χαρτσιάς (49΄) και Σαχινίδης (89΄) είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά ο Παπαγιάννης τους απέτρεψε.

*Πολλές ήταν οι φορές που βγήκε δικαιολογημένα από τα ρούχα ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ με αφορμή τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα!

Από την άλλη ο Ηρακλής είχε κάποια καλά σουτ με τους Ζαφειρίου και Ναστα, ενώ να θυμίσουμε πως ήταν τιμωρημένος ο επιθετικός Κακαβίτσης. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φουστάνας επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ενώ σε κρίσιμα σημεία δεν άφησε τον Ηρακλή να κάνει το κάτι παραπάνω, ανακόπτοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις που είχε για γκολ και ουσιαστικά έδειξε μεγαλύτερη επιείκεια στην ομάδα της Κατερίνης, κάτι που φυσικά δεν έχει ανάγκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (91΄Φώτος), Μανιώτης, Μουξιός (73΄Γκιουρσάνης), Ζαφειρίου (93΄Τάρτας), Νάστας (89΄Κρίτσας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς, Γιακακίδης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (67΄Δερμητζόγλου), Μπενίσκος, Σαχινίδης, Κριεμάδης, Παπαδόπουλος (73΄Νίκιτς).

Διαιτητική τριπλέτα: Φουστάνας, Κουρμαδιάς, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).