Βαθμολογία

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! (PICS)

Την Κυριακή (5/1) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ ο Ηρακλής Λάρισας αντιμετώπισε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Λαρισινό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-0, αυτό όμως που θα κρατήσουμε ως athleticlarissa είναι οι τρεις φωτογραφίες που θα σας παραθέσουμε στο συγκεκριμένο άρθρο.

Περίπου οκτώ λεπτά πριν το φινάλε του ματς και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση και σε μία φάση ο Δημήτρης Τόλιος μπήκε μέσα στην περιοχή και ένα κλικ πριν σουτάρει, ο Νίκος Κρίτσας με αυτοθυσία του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα με το καταπληκτικό κόψιμό του, αφού βρήκε καθαρά μπάλα.

Στην συνέχεια και αφού η φάση ολοκληρώθηκε είδαμε τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να παίρνει αγκαλιά τον ποδοσφαιριστή της Τσαριτσάνης για να τον παρηγορήσει και να τον φιλάει… (σίγουρα θα του είπε και κάτι που δεν μπορούσαμε φυσικά να το ακούσουμε).

Σίγουρα μία κίνηση που μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση αφού το ποδόσφαιρο θα πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο για μας και θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην κίνηση του Νίκου Κρίτσα, δείχνοντας το επίπεδό του και την ποδοσφαιρική του αξία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ