Βαθμολογία

Τρίποντα για Βούναινα και Υπέρεια

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 2ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ (21/12)

ΑΟ Ελευθερών-ΑΕ Βουναίνων 1-2

Εκτός έδρας νίκη σημείωσαν τα Βούναινα και έπιασαν κορυφή! Συγκεκριμένα επικράτησαν του Ελευθεραί σε ένα ωραίο παιχνίδι που είχε τα στοιχεία του ντέρμπι.

Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γιώργο Ελευθέρογλου και ο Χρήστος Δαλαμπύρας ήταν εύστοχος για το 0-1. Στο 37’ ο Μιχάλης Δημητρέλης έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 44’ ο Στράτος Ζιάρρας σκόραρε για το 1-1. Στο 82’ ο Γιώργος Ελευθέρογλου σκόραρε για τα Βούναινα για το τελικό 1-2. Γιώργος Ελευθέρογλου (70′) και Θοδωρής Γεωργούλας (85′) είχαν δύο δοκάρια.

Α.Ο. Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Γιωτόπουλος, Ζησόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μακρίδης, Καλφούντζος, Ζιάρρας, Μπλάντας, Δημητρέλης (75′ Μασρί), Κυριάκης (70′ Παπαδόπουλος).

Α.Ε. Βουναίνων (Βαγγέλης Τζιόλας): Μπιμπλιτζής, Σουφχάρας, Μερτζανίδης, Νταναβάρας, Βλησαρούλης, Χατζόπουλος, Χριστοδούλου, Σέτζας, Ελευθέρογλου, Γεωργούλας (87′ Ρουμελιώτης), Δαλαμπύρας (80′ Αθανασιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Νάκας.

Δάφνη Γλαύκης-Δόξα Υπέρειας 0-3

Εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Υπέρειας κόντρα στην Δάφνη Γλαύκης με σκορ 0-3. Στην έναρξη του ματς ο σκόραρε για το 0-1. Στο 44’ ο Στέφανος Σουλτούκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του για το 0-2.

Στο 65’ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή των Γιώργου Σπανούλη από τη Γλαύκη και Νίκου Πατσιούρα από τη Δόξα Υπέρειας. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 70′ με το πλασέ του Κώστα Κουσιώρα.

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Κοσμάς, Σπανούλης, Αρβυθάς, Γελαδάρης, Τσιώλης Ευάγγ., Μπατζογιάννης, Μπλέτσας (70′ Κέλλας), Καραούλας (35′ λ.τ. Βράκας), Τζιότζιος, Στεργίου, Τσιώλης Ν.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Δημητρίου, Πατσιούρας, Παπαδόπουλος (43′ λ.τ. Πρίφτης), Ντόντος, Τραμπάκουλος, Κουσιώρας, Γκατζόγιας (55′ Σπυρόπουλος), Τζατζάκης, Σουλτούκης (65′ Ζαχαράκης), Κερμελίδης (70′ Καλφόγλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Πατέτσος, Αρχοντής, Καραμαγκιόλας.

Αστήρ Μελισσοχωρίου-Λαρισαϊκός 0-0

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Πλατύκαμπο, εκεί όπου ο Αστέρας Μελισσοχωρίου και ο Λαρισαϊκός πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Στο 25’ ο Δημήτρης Καφαντάρης είχε  οριζόντιο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Ηλίας Γκουντάρας με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Νίκο Βάσσο και Κώστα Κωνσταντά.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης, Μαλαχτάρης, Κολοβός, Αβδουλάς, Σουλιώτης, Γκουντάρας, Ζαρκαδής (70′ Διαμαντής), Καραμάνος, Λιάγκας, Καφαντάρης.

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Πατέτσος, Δασκαλόπουλος, Μαντζώνης, Καζαντζής (80′ λ.τ. Μπαλαμώτης), Δαλαμπύρας, Μανωλόπουλος, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντάς, Φωκαΐδης (67′ Βάσσος), Γούπος Κ. (68′ Μικερτζής), Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Σκυβαλίδας, Σκριάπας.

Πύρρος – Παναγροτικός 2-1

Ο Πύρρος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς υπέταξε και τον πρωτοπόρο Παναγροτικό Νίκαιας τον οποίο κέρδισε με 2-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τον Λεσάι στο 25΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να κάνει το 1-0. Στο 79΄ο Άλκης Νικούλης βρήκε δίχτυα και έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη κάνοντας το 2-0, με τους Νικαιώτες να μειώνουν στο 83΄με τον Αλατά σε 2-1 μετά από ωραία προσπάθεια του Χριστοδούλου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Γκουντίκας.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Λίτσα, Σουλάι (70′ Σουλάι), Λέτσιος, Κάτσης, Αλλιάι, Σάρρα, Μάρης (54′ Τζιόγκας), Νικούλης, Λεσάι (89′ Τζίκα), Γαλάνης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Πανδρεμένος, Ψαρούλης Α. (46’ Χριστοδούλου), Παπακώστας, Σώκος, Γκουντίκας, Τσούρα, Ανδρεόπουλος (46΄ Αετόπουλος), Καραφέριας (80΄ Νικολακούλης), Χουσενάι (70΄ Γεωργόπουλος), Αλατάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Νίκζας, Μπουρονίκος.

 Ναρθάκι – Προμηθέας 2-2

Ο Βασίλης Σπανός αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για το Ναρθάκι καθώς σκόραρε στα χασομέρια με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι και χάρισε έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην ομάδα του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον αξιόμαχο Προμηθέα.

Παιχνίδι αμφίρροπο με τον Τσαπέπα στο 23΄να δίνει το προβάδισμα στους «μπλε» αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Καπετανόπουλος (30΄) μετά από προσπάθεια του Πότση και Πότσης (62΄) μετά από έξοχη ατομική ενέργεια.

Ναρθάκι (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Τσαπέπας, Νταιάκης, Νάκος (70′ Κατσικόπουλος), Λελεντζής, Καψιώχας, Αρσενόπουλος, Βράκας (60′ Καπετάνος), Βαρελάς, Καραβαγγέλης, Σπανός.

Προμηθέας (Γιώργος Λούτσος): Ιωαννίδης, Παϊτέρης, Καρβουνάρης, Χατζησαββίδης, Ψύρρας, Γκέκας, Κατσαμπέλας, Δολμές (46' Κώστας), Σεΐζης, Πότσης, Καπετανόπουλος (90' Ρούτσι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Μπατζιανούλης, Κουιμτζής.