Βαθμολογία

Champions League: Ατλέτικο η τελευταία των 16

Η Ατλέτικο νίκησε στη Μαδρίτη τη Λοκομοτίβ και συμπλήρωσε το παζλ των 16 του Champions League. Νίκες για Παρί, Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπάγερν. Στους 32 του Europa League Ολυμπιακός, Μπριζ και Λεβερκούζεν.

Μετά την Παρί Σεν-Ζερμέν, την Μπάγερν, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Γιουβέντους, την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ, τη Νάπολι, την Ντόρτμουντ, τη Λιόν, τη Βαλένθια, τη Λειψία, την Τσέλσ, τη σταχτοπούτα του Champions League, Αταλάντα και η Ατλέτικο έκλεισε θέση για τους 16 της διοργάνωσης και συμπλήρωσε το παζλ.

Η Παρί συνέτριψε στη γαλλική πρωτεύουσα τη Γαλατασαράι και άφησε την ομάδα της Πόλης εκτός Ευρώπης. Οι Παριζιάνοι ήδη πρώτοι του ομίλου και στην επόμενη φάση άνοιξαν το σκορ με τον Ικάρντι στο 33' και ο Σαράμπια μετά από δυο λεπτά (35') διεύρυνε το προβάδισμα.

Ο Νεϊμάρ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 3-0, ο Εμπαπέ στο 63' το 4-0 και ο Καβάνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ νικώντας τον συμπατριώτη του, Μουσλέρα. Η Ρεάλ πέρασε από το Μπριζ με 3-1. Το βραζιλιάνικο δίδυμο των Ροντρίγκο και Βινίσιους έδωσε τη λύση στους μερένγκες, ενώ είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα ο Βάνακεν. Το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Λούκα Μόντριτς στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

Παρί - Γαλατάσαράι 5-0 (33' Ικάρντι, 35' Σαράμπια, 46' Νεϊμάρ, 63' Εμπαπέ, 83' Καβάνι)

Μπριζ - Ρεάλ 1-3 (55' Βανάκεν / 53' Ροντρίγκο, 64' Βινίσιους, 90+1' Μόντριτς)

Η Μπάγερν υποδέχθηκε την Τότεναμ στο Μόναχο σε ένα αδιάφορο ματς καθώς οι δυο ομάδες είχαν προκριθεί ως πρώτη και δεύτερη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Κομάν άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 14ο, αλλά αποχώρησε τραυματίας στο 27ο και μάλιστα εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

Ο Σεσενιόν ισοφάρισε στο 27' για τους σπερς, αλλά ο Μίλερ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45') έδωσε ξανά το προβάδισμα στη γερμανική ομάδα. Ο Κοουτίνιο στο 54ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1).

Μπάγερν - Τότεναμ 3-1 (13' Κομάν, 45' Μίλερ, 64' Κοουτίνιο/ 20' Σεσενιόν)

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 1-0 (87' πεν. Ελ Αραμπί)

Η Γιουβέντους πέρασε από το Λεβερκούζεν. Με ποιον άλλον; Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σταρ των μπιανκονέρι άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό, ενώ ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε το 0-2. Η Ατλέτικο ακολουθεί τη Γηραιά Κυρία στους 16, καθώς υποδέχθηκε τη Λοκομοτίβ και τη νίκη 2-0 χάρη στα γκολ των Ζοάο Φέλιξ και Φελίπε.

Ατλέτικο - Λοκομοτίβ 2-0 (17' Ζοάο Φέλιξ, 54' Φελίπε)

Λεβερκούζεν - Γιουβέντους 0-2 (75' Κριστιάνο Ρονάλντο)

Πηγή: sport24.gr