Βαθμολογία

Ανεβαίνουν οι Αμπελόκηποι!!!

Με σκορ 2-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Αμπελοκήπων κόντρα στην Θύελλα Ελάτειας την Κυριακή (8/12) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 19’ πέναλτι κέρδισε ο Μπόλος, εκτέλεσε ο Δόνος για το 1-0. Ευκαιρίες έχασαν οι Μάτα, Παρασκευούδης και Μπόλος στο πρώτο μέρος. Στο 25’ για την Θύελλα χαμένο τετ α τετ του Τσιάκου.

Στο 56’ ο Καραγκούνης είχε οριζόντιο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Στο 68’ μοναδική ευκαιρία είχε ο Δόνος που πέρασε την άμυνα, έκανε το πλασέ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ζάρρας πέρασε την άμυνα και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 73’ ο Παρασκευούδης από τα δύο μέτρα αστόχησε και παρόμοια ευκαιρία έχασε στο 74’ ο Δόνος.

80’ και 85’ για την Θύελλα είχαν χαμένα τετ α τετ οι Καραγκούνης και Τσιάκος. Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86’ από μπαλιά του Δόνου, ο Μπόλος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το τελικό 2-1.

Αμπελόκηποι (Νίκος Αλεξούλης): Ζησόπουλος, Χάμος, Βεργής, Τριτάρης, Δούκας, Δόνος, Τσιπλικιάρης, Μανίκας (62’ Βασιλειάδης), Μάτα, Παρασκευούδης (88’ Μαρούδας), Μπόλος.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Βούλγαρης, Τασιόπουλος, Καλαϊτζής, Τσιάνας (7’ λ.τ. Παπαγιαννόπουλος), Τσιτώτας, Τζοβάρας Σ., Καραγκούνης, Πάσιος, Τσιάκος, Μικερτζής (75’ Τζιοβάρας Σ.), Ζάρρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρατσούλης, Κυρίτσης, Δίχρης.