Βαθμολογία

Με τρία γκολ φιλοδώρησε το Ναρθάκι τη Ραχούλα (PICS)

Το Ναρθάκι κατάφερε στην επανάληψη να πετύχει τρία τέρματα και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ραχούλα και μάλιστα εκτός έδρας (0-3).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν καλό ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, είχαν την κατοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις. Μετά το 30’ το παιχνίδι ισορρόπησε, από μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, η Ραχούλα είχε καλές στιγμές, οριζόντιο δοκάρι, «φωνάζει» δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν δόθηκε και σίγουρα δεν είχε και την τύχη με το μέρος της. Το Ναρθάκι όμως είχε βρει το δρόμο του, πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε τη νίκη.

Στο 11’ ο ταχύτατος Καραβαγγέλης ξέφυγε στην αντεπίθεση έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο Αθανασόπουλος. Η Ραχούλα έχασε μοναδική ευκαιρία στο 45’ όταν ο Αργυρακούλης πέρασε την άμυνα, έβγαλε για τον Καραντώνη αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 50’ την ασυνεννοησία των Εμμανουήλ και Αθανασόπουλου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Βράκας αφού η μπάλα γύρισε προς τα πίσω και απλά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 54’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραπετσάνη, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζεϊμπέκη. Στο 60’ μετά την κεφαλιά του Σπανού ο Καραβαγγέλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 70’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αργυρακούλη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζεϊμπέκη και κατέληξε κόρνερ.

Ένα λεπτό μετά στην ανατροπή του Τσαγκαλά από τον Καπετάνο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής ήταν κοντά δεν έδειξε όμως την άσπρη βούλα, έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στο 79’ πολύ καλό σουτ του Καραντώνη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 90’ καλό σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή, η μπάλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το τελικό 0-3.  

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραντάνος (46’ Σωτρίνης), Καραπετσάνης (60’ Τιούτιος), Βλησαρούλης, Εμμανουήλ, Σκάκος, Καραντώνης, Χασιώτης, Αργυρακούλης, Θεοδώρου (73’ Μηταλούλης), Τσαγκαλάς.

Ναρθάκι (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Αρσενόπουλος, Κατσικόπουλος (85’ Νεγιάννης), Νταϊάκης, Δημακόπουλος, Τσαπέπας, Καψιώχας, Καπετάνος (89’ Λελεντζής), Βράκας, Σπανός (77’ Μπουλούτσος), Καραβαγγέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κοτούμπας Δ., Κοτούμπας Ν.