Βαθμολογία

Ισοπαλία σαν... ήττα για τον Αιολικό

Ακόμα δύο βαθμούς πέταξε ο Αιολικός, εντός έδρας, αυτή τη φορά, αφού παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Αήττητο Σπάτων για την 11η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ'΄Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλύτερη, προηγήθηκε μάλιστα στο 73' έχασε πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα (είχε και δοκάρι), αλλά στο 87' δέχθηκε την ισοφάριση από την αθηναϊκή ομάδα.

Ο Λαμπράκης και ο Κόρνεφ ήταν... οι μοιραίοι για τον Αιολικό. Ο πρώτος αν και άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 73', έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο 7', στο 12' και στο 53'.

Όσο για τον δεύτερο έχασε μεγάλη ευκαιρία να... κλειδώσει τη νίκη στο 79' (σημάδεψε το δοκάρι του Στεφανίδη). Ο Αήττητος ισοφάρισε στο 87' μετά από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να κοντράρει στον Καλαφάτη και να καταλήγει στα δίχτυα του Σφύρλα για το 1-1.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παππάς - Αντωνάκας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Παλαμουτσής (68' Σεκού), Σπόλιαριτς, Λαζαρίδης, Κόρνεφ (82' Τσομπανέλλης), Μπουρούς, Λαμπράκης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τσιώλης): Στεφανίδης, Γραμματίκας (77' Στυλιανόπουλος), Ασλάνι (56' Τσακυργιάννης), Σπίντζος, Βενέτης, Ντουσάι, Χουσελάς (64' Πρέντι), Ανγκέλι, Δρίτσας (70' Αρκουμάνης), Τζανουλίνος, Γερόλυμος

Πηγή: liganews.gr