Βαθμολογία

Τρία γκολ ο Τεκέδης και νίκη για την Μάνδρα!

Η Μάνδρα πέτυχε μία σημαντική νίκη στην Αμυγδαλέα κερδίζοντας με σκορ 3-0 την Ακαδημία Αχιλλέως την Κυριακή (24/11) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Χατ τρικ από τον Γιώργο Τεκέδη. Στο 15’ τη σέντρα έκανε ο Ανδριανόπουλος και ο Τεκέδης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Ζούγκα Μαν. έκανε τη σέντρα και ο Τεκέδης με πλασέ το 2-0.

Στο 40’ καλό σουτ του Ανδριανόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας. Στο 45’ και 65’ ο Χατζηλαδάς είχε κάθετο δοκάρι. Στο 70’ το πρώτο σουτ έκανε ο Ζούγκα Μαρ. στην επαναφορά ο Τεκέδης με σουτ το 3-0. Στο 75’ ο Ζούγκα Μαν. είχε κάθετο δοκάρι και δύο χαμένα τετ α τετ του Αλβανού στο 80’ και 85’.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Κιτσόπουλος, Τζήλας, Κυριακάκης (60’ Τσολακίδης), Κατσιαβριάς, Καδόγλου, Ζούγκα Μαν., Τεκέδης, Ανδριανόπουλος (46’ Αλβανός), Ζούγκα Μαρ., Χατζηλαδάς, Τζουρμακλιώτης.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Χαμουρούσιος Κ., Χαμουρούσιος Θ., Γεωργόπουλος (65’ Χλαπανίδας), Ευαγγελός, Γιαννούλας, Κοντόπουλος, Παπαγεωργίου Β. (5’ λ.τ. Βαϊνάς), Παπαγεωργίου Α., Τσανάκας, Κυριαζόπουλος (65’ Μαργαρίτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Καραμαγκιόλας, Κυρατσούλης.