Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας, 3-1 τον Εργοτέλη

Καταιγιστικός ήταν ο Απόλλων Λάρισας που οι παίκτες του, έκαναν φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, τον οποίο και κέρδισαν άνετα με σκορ 3-1, έχοντας ουσιαστικά "καθαρίσει" το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 2!

Μόλις στο 15', οι Λαρισαίοι βρήκαν γκολ με σουτ του Γκουστάβο μέσα από την περιοχή ύστερα από γύρισμα του Λίταινα, κάνοντας το 1-0, ενώ γρήγορα και δίκαια βρήκαν και ένα δεύτερο τέρμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ 2-0.

Συγκεκριμένα στο 43' μετά από λανθασμένο γύρισμα του Σπύριακ, ο Γκουστάβο έκλεψε και πλάσαρε βρίσκοντας για δεύτερη φορά δίχτυα (2-0). Στην ανάπαυλα ο Εργοτέλης προχώρησε σε δύο αλλαγές ώστε να άλλαζε την εικόνα του και να έμπαινε γρήγορα και πάλι στο ματς, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 50', οι γηπεδούχοι με τον Μιχάλη Μπαστακό έκαναν τρία τα τέρματά τους (3-0) και τυπική διαδικασία τα υπόλοιπα 40 λεπτά. Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει στο 75' όταν ο Ροβίθης βγήκε στην κόντρα και πέρασε στον Έφορντ ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκουπρά, Χατζής, Καρατάσιος, Γκουστάβο (77' Τασιούλης), Μπαστάκος (87' Μπιμπάι), Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος (69' Καρρίκι).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης (67' Μπότε), Μπάτζιος, Σπύριακ, Μπρους, Μπουτσάκης (46' Γροντής), Τσέλιος, Έφορντ (46' Ροβίθης), Μπαράτα, Κουατένγκ.