Βαθμολογία

Έχασε ...δικό του παιχνίδι ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 το Σάββατο (16/11) στον Αλμυρό από την ομώνυμη ομάδα για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Το παιχνίδι έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και σε έναν σχετικά καλό αγωνιστικό χώρο. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου και παρακολούθησε ένα ενδιαφέρον ματς που είχε ρυθμό και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν κατά πολύ ανώτερος του αντιπάλου παρότι δέχθηκε τρία γκολ και έχασε το ματς. Από τα 90 λεπτά του αγώνα, η λαρισινή ομάδα ήταν καλύτερη στα 80, αλλά όπως αποδείχθηκε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής Λάρισας μπήκε δυνατά στο ματς και αν εξαιρέσουμε το διάστημα από το 27’ μέχρι το 36’, όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού από καθαρή ατυχία και αδράνεια δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Φυσικά έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται αφού στο 14’ ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε να δώσει καθαρό πέναλτι σε χέρι του Δημηνά από σουτ του Ναρίνογλου.

Ο Αλμυρός εκμεταλλεύτηκε αυτά τα δέκα λεπτά, όπου ο Ηρακλής «κατέβασε στροφές» και στην κόντρα αντεπίθεση πέτυχε τρία γκολ!!! Από την άλλη ο Ηρακλής έπαιξε για ένα ακόμη ματς επιθετικό ποδόσφαιρο, κέρδισε το χειροκρότημα και την συμπάθια όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο, όμως δεν μπόρεσε να γυρίσει το βαρύ 3-0 του ημιχρόνου και έτσι μένει με την πικρία.

Στο 16’ ο Δερμιτζάκης έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Σπηλιόπουλος. Στο 22’ σουτ του Ναρίνογλου από το ύψος του πέναλτι ανάγκασε τον αντίπαλο κίπερ να διώξει με τα πόδια σίγουρο γκολ. Στο 27’ ο Δερμιτζάκης με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), δύο λεπτά μετά ο Δημηνάς με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 34’ ο Καναβός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και στο 36’ ο Αναστασίου με σουτ πέτυχε και το 3-0.

Στην επανάληψη έγιναν ελάχιστες φάσεις και πάρα πολλές καθυστερήσεις από την γηπεδούχο ομάδα με την ανοχή του διαιτητή. Στο 67’ ο Χρηστίδης έκανε πολύ καλό σουτ, με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο κίπερ του Αλμυρού.

Στο 86’ ο Χρηστίδης με ωραία εκτέλεση φάουλ είδε τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι και μετά τα δίχτυα για το 3-1 και στο 89’ ο Κακαβίτσης με πλασέ από κοντά μείωσε και άλλο σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μετέπειτα παράγοντα του Αλμυρού Απόστολου Καπή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 χρονών τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/11).

ΓΣ Αλμυρού (Στέλιος Αρσένος): Πολυμέρου, Λάμπος, Χολέβας, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς, Καναβός (84’ Αΐδης), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (90’ Αράπης), Αναστασίου (77’ Πατσής), Βουρδάκης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς (84’ Τάρτας), Τσακάλι (46’ Χρηστίδης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (62’ Μούξιος), Μανιώτης (77’ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκουντέλας, Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας).