Βαθμολογία

Απίστευτη ατυχία: Δεύτερη φορά χιαστούς σε 11 μήνες για Σπηλιώτη!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Αλέξανδρο Σπηλιώτη που υπέστη ρήξη χιαστού και πλέον θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αλέξανδρου Σπηλιώτη.

Δυστυχώς ο αμυντικός της ομάδας μας στάθηκε τρομερά άτυχος καθώς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Αλμυρό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι όπως έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Μάλιστα η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα πολύ πρόσφατα καθώς το Δεκέμβριο του 2018 και ενώ ήταν παίκτης της Παλαιόχωρας είχε τραυματιστεί ξανά σοβαρά στο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό.

Συγκεκριμένα τότε είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και είχε μείνει και πάλι για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Η οικογένεια του Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξανδρου Σπηλιώτη αλλά και του Άγγελου Καρβελά που στο 21ο λεπτό του αγώνα με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά υπέστη ρήξη μηνίσκου και θ’ απουσιάσει για περίπου ένα μήνα.

Οι δύο άτυχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν τις επόμενες ημέρες την πόρτα του χειρουργείου και ο Α.Ο. Πόρος τους εύχεται περαστικά και να επιστρέψουν ακόμη πιο δυνατοί ξανά στις επάλξεις.