Βαθμολογία

Όμορφο παιχνίδι, αλλά χωρίς γκολ… (PICS)

Το πρωί της Κυριακής (10/11) στο γήπεδο Κουκολίτσιος – Μουσιάρης διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τοξότη και τους Αμπελόκηπους, δύο λαρισινές ομάδες που αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Σφιχτό παιχνίδι με πολύ δύναμη και για τις δύο ομάδες, με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, όπως άρχισε έτσι και ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Δύο καλές στιγμές για τους Αμπελόκηπους στο 45’. Τη σέντρα έβγαλε ο Τριτάρης, την κεφαλιά ο Δόνος από κοντά, μπλόκαρε ο Νικόλι. Στο 67’ καλό σουτ του Βασιλειάδη η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Το παιχνίδι ήταν όμορφο αφού αγωνιζόταν και στις δύο ομάδες νεαροί παίκτες με όρεξη. Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δύο προπονητές είναι πολύ καλοί γιατί προπονούν και διδάσκουν τα μικρά παιδιά με ήθος και παιδεία. Μακάρι να προσπαθούν να τους μοιάσουν και άλλοι προπονητές.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Γ., Μελανός Ν., Γκουσγκούνης, Κανιούρας (64’ Τσίτσαβος), Μπαλαής, Τσακνάκης (77’ Λιάκος), Τσουμάνης, Δεμερτζής (74’ Παπαδημητρίου), Παπατζίκος, Αθάνατος (60’ Γκαμπούρας).

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος (85’ λ.τ. Καρβέλης), Δούκας, Τριτάρης Αχ., Χαϊνταρλής, Μπόλος, Δόνος, Πρόντας (77’ Βασιλειάδης), Τσιπλικιάρης, Βεργής, Παρασκευούδης (79’ Θάνας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Κουτίνα, Μπακλαβά.