Βαθμολογία

Τη νίκη η Ελάτεια, τα παράπονα η Δόξα! (PICS)

Στο γήπεδο Πλατυκάμπου την Κυριακή (10/11) διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Ομορφοχωρίου και την Θύελλα Ελάτειας για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με ανατροπή (1-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Αν και προηγήθηκε η Δόξα και είχε ευκαιρίες, διαμαρτύρεται και έντονα για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 65’ σε ανατροπή του Καββαδία, τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό.

Στο 5’ ο Καββαδίας μόνος του με το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 7’ και 13’ πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ του Τσιάκου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 15’ από το ελεύθερο του Μουστάκα, ο Καββαδίας με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0. Στο 55’ ο Τσιάκος πέρασε την άμυνα και με σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 65’ την κάθετη μπαλιά έβγαλε ο Τσιάκος και ο Γκαραγκούνης που πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-2. Στο 55’ χαμένο τετ α τετ είχε ο Καββαδίας και μεγαλύτερη ευκαιρία για την Δόξα ήταν στο 78’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Σφέτσος Α. και ο Μουστάκας με κεφαλιά έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Μποτακίδης, Ποτόσογλου, Ροδίτης, Καλόγηρος, Σαμαράς (77’ Μπαντάφας), Σφέτσος Α., Τσόγκας, Αθανασίου (70’ Παπαδόπουλος), Σφέτσος Ρ., Καββαδίας.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Παναγιωτόπουλος, Τασιόπουλος, Καλαντζής (70’ Ζιάρρας), Τσιάνας (75’ Τζιοβάρας Σωκ.), Τσιντώτας, Πάσος (46’ Τσιοβάρας Σωτ.), Αββέλας (85’ Παπαγιαννόπουλος), Τσιάκος, Μικερτζής, Γκαραγκούνης.   

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Λιόλιος, Σκάρπας.