Βαθμολογία

Τι παιχνίδι θεέ μου ήταν αυτό! (απίστευτη ανατροπή για τον Ηρακλή Λάρισας)

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (10/11) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, εκεί όπου ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε στις καθυστερήσεις του ματς να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη κόντρα στα μαχητικά Μετέωρα με σκορ 3-2! Μεγάλο πάθος – κατάθεση ψυχής από τους παίκτης της Λαρισινής ομάδας που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και δικαιώθηκαν!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τρία γκολ από τον έμπειρο φορ Κακαβίτση, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ηρακλή αφού από το 9’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι Λαρισαίοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν τουλάχιστον άλλα δύο τέρματα.  

Τα Μετέωρα έφεραν το ματς στα ίσα στο 63’ και παρότι έμειναν και παίκτη λιγότερο από το 65’, κατάφεραν στο 85’ να κάνουν την ολική ανατροπή (1-2). Ο Ηρακλής Λάρισας όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα με γκολ στο 91’ και 95’ πέτυχε μία σπουδαία νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντως στο τέλος!

Στο 9’ φάουλ του Γιαννακόπουλου, ο Κακαβίτσης με ωραία κεφαλιά το 1-0. Στο 26’ πάλι ο ίδιος παίκτης σουτ από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ. Στο 34’ ο Νάστας έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα, έδιωξε σωτήρια ο κίπερ των Μετεώρων. Τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι ο  Νάστας έκανε το μακρινό σουτ πέρασε λίγο άουτ. Τελευταία καλή φάση στο 44’ με τον Ναρίνογλου να κάνει το σουτ από μακρινά αλλά πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63’ με απευθείας φάουλ ο Πολυζόπουλος έφερε το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά μετά ο Μπέτσας με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε για τα Μετέωρα.

Στο 71’ ο Νεμπεγλέρας το φάουλ την κεφαλιά ο Κακαβίτσης η μπάλα λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Ιωάννου για τα Μετέωρα έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά με τον Σπηλιόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια.

Στο 76’ ο Χριστίδης από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, απέκρουσε ο κίπερ των Μετεώρων. Στο 85’ ο Γεωργάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κατσαντώνης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 91’ ο Κακαβίτσης από κοντά έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και στο 95’ ο ίδιος παίκτης από γύρισμα του Γιαννακόπουλου έκανε την ολική ανατροπή για το 3-2.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι (83’ Μουξιός), Νεμπεγλέρας, Νάστας (67’ Χριστίδης), Μανιώτης, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (77’ Γκιουρσάνης), Ναρίνογλου (82’ Τσαπατώρης).

Μετέωρα (Νίκος Μανούρας): Τοπούζης, Μπέτσας, Δάσσιος, Κατσαντώνης, Λουκάς, Γεωργάκης, Ιωάννου, Περέϊρα (83’ Νικλητσιώτης), Τσιαντούλας (73’ Χριστοδουλόπουλος), Πολυζόπουλος, Φωτικας (90’ Γρηγορίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαργιόλας, Τίκας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).