Βαθμολογία

Ασταμάτητος και… ωραίος ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα του τον εκπληκτικό Κώστα Νεμπεγλέρα, ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε και από την Οιχαλία κερδίζοντας τον τοπικό Διγενή Νεοχωρίου με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Το «χρυσό» γκολ της νίκης σημείωσε ο Τάσος Μανιώτης που έδωσε ότι είχε και δεν είχε και χάρισε στην ομάδα του μία μεγάλη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Ο Ηρακλής Λάρισας συνέχισε νικηφόρα για ένα ακόμη παιχνίδι, δείχνοντας ξανά την ανοδική του πορεία. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Διγενής Νεοχωρίου που δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα. Σε αυτό φυσικά ρόλο έπαιξε η πολύ καλή εικόνα του Ηρακλή στα μετόπισθεν αλλά και στο κέντρο. Επιθετικά ο Ηρακλής είχε ορισμένες ευκαιρίες και θα μπορούσε σίγουρα να είχε πετύχει και άλλο γκολ αν ήταν περισσότερο ουσιαστικός.

Η ομάδα της Λάρισας είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανάγκασε τον αντίπαλο να μην έχει επιλογές. Το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου μπήκε αποφασισμένο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο και δίκαια στο φινάλε πανηγύρισε άλλη μία νίκη που ανεβάζει και άλλο την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή της ομάδας Χρήστο Χατζηλιάδη που χθες έγινε γαμπρός! Ευχές και από το athleticlarissa! Στο αγωνιστικό μέρος ο Ηρακλής είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 22’. Ο Ναρίνογλου από αριστερά έκανε τη σέντρα – σουτ όμως ο Ζαφείρης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 29’ ο Μανιώτης έκανε το μακρινό σουτ, μπλόκαρε όμως και πάλι ο έμπειρος τερματοφύλακας του Διγενή.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 60’. Ο αρχοντικός στη μεσαία γραμμή Τάσος Μανιώτης με σουτ μέσα στην περιοχή, ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Διγενή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια!

*Έντονα έζησε το παιχνίδι ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ μαζί με την σύζυγό του.

Στο 66’ ο Ναρίνογλου θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς. Πήρε τη κεφαλιά με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα και η μπάλα πριν μπει γκολ έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή με κεφαλιά αμυντικός των γηπεδούχων.

Ενδεικτικός της κακής κατάστασης του Διγενή ήταν ότι δεν έκανε ούτε τελική προσπάθεια, παρά την αλλαγή προπονητή με τον Δημήτρη Σίτσα να κάνει ντεμπούτο με το αριστερό…

Διγενής Νεοχωρίου (Δημήτρης Σίτσας): Ζαφείρης, Γούτσιος, Τσιγαρίδας (90’ Βλάχος), Σταμέκος (70’ Κοντογεώργος), Τεντολούρης Δ. (39’ λ.τ. Αλεξίου Ε.), Τεντολούρης Α., Γκαντιάς, Διβανές, Μακρής, Τσιούφης (46’ Μανώλης), Λαγκαδινός.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Τάρτας (75’ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Ναρίνογλου, Μανιώτης (91’ Τσαπατόρης), Κακαβίτσης (85’ Μουξιός), Ζαφειρίου (63’ Γκιουρσάνης), Νάστας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεχαγιάς (Κοζάνης), Δρουδάκης (Γρεβενών), Σάκκος (Σερρών).