Βαθμολογία

Στην επανάληψη ήταν πραγματικός «χείμαρρος» (PICS)

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και κέρδισε με το ευρύ σκορ 4-1 την Ακαδημία Τυρνάβου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι ο Πανιώνιος, όμως στην εκπνοή η Ακαδημία Τυρνάβου άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέτυχε τέσσερα γκολ και πήρε μία σπουδαία νίκη.

Στο 13’ ο Χαν έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε λίγο πριν την γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζυγογιάννης στην αντεπίθεση έκανε το σουτ πέρασε άουτ. Στο 30’ ωραία τσίμπησε τη μπάλα ο Κίτσας Π., έβγαλε για τον Ελιζόπουλο που το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38’ πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Χαν που έκανε το σουτ αλλά πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μέσα στην περιοχή έδωσε για τον Ελιζόπουλο που έκανε το σουτ τον σταμάτησε με τα πόδια ο Καρκατσέλας.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσένα έβγαλε τη σέντρα και ο Ζυγογιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 49’ ο Κοτρώτσιος Α. έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο κίπερ, στην επαναφορά ο Κίτσας Π. έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 55’ ο Παϊτέρης Π. με ένα σουτ «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στο γάμα για το 2-1. Στο 67’ έξοχη ενέργεια από τον Χαν που πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 87’ ο Κοτρώτσιος Α. έδωσε για τον Κίτσα Π. και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Δημόπουλος, Κοτρώτσιος Α., Παπαγεωργίου (60’ Κίτσας Γερ.), Κοτρώτσιος Χ., Σκέντζας Β., Χαν, Ελιζόπουλος, Παϊτέρης Π., Κίτσας Παν., Σκέντζας Χ.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Καρκατσέλας Θ., Άλντο (85’ Αγραφιώτης), Πότσης, Παπαγεωργίου Κ., Παπαχατζής Β., Καραγιάννης, Ζηγογιάννης, Παπαχατζής Γ., Μουκούλης (85’ Παπαγεωργίου Γ.), Τσένα, Χατζηκρανιώτης (65’ Παπαδόπουλος Η.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Στάμος, Δριστέλλας.