Βαθμολογία

Ωραίο ποδόσφαιρο και έξι γκολ από τους μικρούς της Αστραπής (PICS)

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Αστραπή Νέας Πολιτείας κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν έξι γκολ στο εντυπωσιακό σκορ 6-1!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Αστραπής βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα, σημείωσαν πολλά γκολ και είχαν και κάποιες ακόμη σημαντικές ευκαιρίες.

Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα η ομάδα του Παναγροτικού και έτσι στο τέλος δέχθηκε μία βαριά ήττα. Σίγουρα οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες και το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας να το ξεχάσουν γρήγορα.

Στο 9’ ο Τοπίδης ανατράπηκε από τον Γκουτίκα και ο Καλτσάς με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 14’ ο εξαιρετικός Ζησούλης μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0. Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 25’ με τον Σπύρου που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.

Στο 34’ η Αστραπή είχε και δοκάρι. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Καλτσάς και ο Αετόπουλος με κεφαλιά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καλτσάς στην αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με σουτ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου που ήταν το 3-0.

Στο 47’ από κόρνερ του Καλτσά, ο Κολλάτος με κεφαλιά το 4-0 και στο 51’ ο Ζησούλης με ωραίο τελείωμα το 5-0. Τρία λεπτά αργότερα μείωσε ο Γκατζούλης για το 5-1 και δύο λεπτό μετά ο Ζησούλης και πάλι σκόραρε για το 6-1. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος που βρήκε τους γηπεδούχους να σημειώνουν μία μεγάλη νίκη.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγγαφίλης (71’ Κατσικάς), Σπύρου, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Κολλάτος, Καλτσάς (58’ Αντωνόπουλος), Τοπίδης, Φακίτσας, Ζησούλης (75’ Ζαχαρούλης), Μανώλης (64’ Θεοχάρης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Ψαρούλης Δ., Ψαρούλης Α., Πανδρεμένος (23’ Αετόπουλος), Γκουντίκας (70’ Μπακογιάννης), Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (62’ Ολλομάνι), Σώκος, Χουσενάϊ, Φάσσας, Καραφέριας.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Πάλλας, Τσένος.

Γήπεδο δεν το λες…

Σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση ήταν ο πάγκος των φιλοξενούμενων με λάσπες και νερά που ανάγκασε τους αναπληρωματικούς παίκτες να καθίσουν στο… χορτάρι όπως δείχνει η φωτογραφία του athleticlarissa.

Σε τραγική κατάσταση συνολικά ο αγωνιστικός χώρους του συγκεκριμένου γηπέδου! Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται! Το γήπεδο είναι ακατάλληλο!!!