Βαθμολογία

ΑΕΛ: Προπόνηση στη Φυλή και αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού

Την προετοιμασία της επί αθηναϊκού εδάφους ολοκληρώνει η ΑΕΛ πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει τους 22 παίκτες της αποστολής.

Τους 22 παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Γκοΐκοβιτς, Φιλίποβιτς και Σικάφκα, και έτσι οι «βυσσινί» είναι πανέτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (27/10, 15:00).

Μάλιστα, η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα και αυτήν την ώρα προπονείται στο γήπεδο του Ακράτητου στη Φυλή. Μετά τον αυριανό αγώνα, θα παραμείνει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Καλαμάτα για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης.

Σημειώνεται ότι εκτός βρίσκονται επίσης ο Γιάκος για αγωνιστικούς λόγους καθώς και ο Χοτζάλι που έχει ταξιδέψει στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.