Βαθμολογία

Ισοπαλία στο φινάλε στα Βούναινα (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (20/10) στα Βούναινα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο Βαμβακούς. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο φινάλε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πόντο σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε τα στοιχεία του ντέρμπι. Οι γηπεδούχου ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν είχαν όμως το «καθαρό μυαλό» να «καθαρίσουν» από νωρίτερα το παιχνίδι. Τα Βούναινα μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα γρήγορα, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη στάθηκαν τυχεροί αφού στην μοναδική ευκαιρία που είχαν κατάφεραν να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό κόντρα στην ομάδα των Βουναίνων που φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη είχε και αρκετές και σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε κάθε περίπτωση το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή και ο δρόμος είναι μακρύς…

Στο 4’ ο Δαλαμπύρας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ελευθέρογλου με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 24’ ο Τσιτσικλής με κοντινό σουτ από ωραία ατομική ενέργεια έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Τα Βούναινα γύρισαν το ματς στο 41’. Το πρώτο σουτ ήταν του μαχητικού Δαλαμπύρα, η μπάλα αποκρούστηκε ασταθώς από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην επαναφορά από κοντά ο Τσανάς έκανε το 2-1.

Στο 59’ ο Τσανάς είχε και δοκάρι, ενώ στο 86’ ο Βασιλόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 σε μία στιγμή αδράνειας στα καρέ των Βουναίνων.

Βούναινα (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Μερτζανίδης, Βλησαρούλης, Καλογιάννης (20’ λ.τ. Τριτόπουλος), Ρουμελιώτης (67’ Θανασιάς), Τσανάς, Χριστοδούλου, Ελευθέρογλου, Χατζόπουλος, Δαλαμπύρας.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκουφής, Αζάς, Αρσενόπουλος (46’ Τασιόπουλος), Ξυνογαλάς Η. (38’ λ.τ. Ξυνογαλάς Α.), Βασιλόπουλος, Βόπης, Φλώρος, Θανόπουλος, Τσιτσικλής (90’ λ.τ. Χρόνης), Μουτκανάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Πατέτσος, Δήμου.