Βαθμολογία

Πέρασε από τον Πλατύκαμπο η Αναγέννηση Πυργετού

Με σκορ 0-2 επικράτησε η Αναγέννηση Πυργετού, της Δόξας Ομορφοχωρίου. Στο 18’ μία καλή στιγμή είχαν οι γηπεδούχοι όταν το φάουλ του Σφέτσου Α. έβγαλε από το «γάμα» ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 25’ με κεφαλιά ο Κατσιάβας έκανε το 0-1. Στο 28’ σουτ καλό του Μαξιμιάδη Α. πέρασε λίγο άουτ. Στο 30’ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Καμάμη, ο Γκανάβας Μ. με σουτ έκανε το 0-2. Χαμένο τετ α τετ του Ρακίπι Ν. στο 50’, στο 70’ ο Τσιάρας είχε οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ το φάουλ του Καββαδία έδιωξε με υπερένταση ο Παναγιωτόπουλος.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Τσόγκας, Αβραμίδης (80’ Κουτσαφτούλης), Μπουτακίδης, Ροδίτης, Τζαλαμπύρας, Σφέτσος Κ., Μαξιμιάδης Α., Βόγλης (60’ Σαμαράς), Σφέτσος Α., Καββαδίας.

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Δημήτρης Αλεξίου): Παναγιωτόπουλος, Καμάμι, Δημόπουλος (75’ Γκρίγκας), Κατσιάβας, Καραβάνας (85’ Καραμπέκος), Σινάνι Κ., Τσιάρας, Ρακίπι Α., Ρακίπι Ν. (55’ Σούπας), Φρέντι, Γκανάβας Μ. (46’ Παζάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Τάνας, Ζαχαρός.

Μεταγραφές για την Δόξα Ομορφοχωρίου

Η ομάδα της Δόξας απέκτησε τον Ηλία Αβραμίδη (αμυντικός 19 ετών από την Ανθούπολη) και ο Κων/νος Μάνης (τερματοφύλκας 15 ετών από την Ακαδημία της ομάδας). Αναμένονται άλλες 2-3 μεταγραφές.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ