Βαθμολογία

Χατζηλιάδης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας»

Δείτε τα όσα είπε ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης μετά την εκτός έδρας νίκη στο Καρπενήσι με σκορ 1-2 κόντρα στην Ποταμιά. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα αρκετά καλό και δυνατό παιχνίδι, με πάθος, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, με ένταση, με γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και νομίζω ότι τη δικαιούμασταν. Γενικά σε όλο το παιχνίδι είχαμε μια αγωνιστική ταυτότητα, η οποία προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Κάποια πράγματα βγήκανε, βάλαμε ένα πολύ όμορφο γκολ με συνδυασμό δυο παιχτών. Από εκεί και πέρα ήμασταν άτυχοι και αδρανήσαμε στο 45΄, όταν σε στημένη φάση, σε ένα κόρνερ του αντιπάλου υπήρξε αδράνεια στην απόκρουση και δεχτήκαμε την ισοφάριση, που λειτούργησε υπέρ του αντιπάλου.

Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε στα αποδυτήρια, να μιλήσουμε με τα παιδιά, να βρούμε κάποια λάθη. Ξέραμε την ιδιαιτερότητα του πλαστικού γηπέδου. Πιστεύω ότι μετά το 60΄, όταν κάναμε τις αλλαγές και ρισκάραμε περισσότερο ήμασταν και πιο απειλητικοί. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 1-2 και είχαμε και ευκαιρία και πιο νωρίς, αλλά και με το πέναλτι να τελειώσει το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν κατάθεση ψυχής μετά από ένα μακρινό ταξίδι. Να αφιερώσουμε αυτήν τη νίκη στον Πρόεδρο, την περιμέναμε πως και πως και να έχουμε καλή συνέχεια. Να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ποταμιάς, είναι μια δύσκολη έδρα και αν την υποτιμήσεις ειλικρινά θα έχεις θέμα. Εύχομαι για εμάς η συνέχεια να είναι ανάλογη με το σημερινό αποτέλεσμα, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Πηγή: evrytaniasport