Βαθμολογία

4Χ4 τα Βούναινα!!!

Δείτε ρεπορτάζ από τους δύο ομίλους της Α1’ ΕΠΣΛ.

Προοδευτική Βερδικούσσας-Κίσσαβος Συκουρίου 3-3

Ματς με μεγάλες συγκινήσεις είχαμε στη Βερδικούσια ανάμεσα στη Προοδευτική και το Συκούριο, με τις δύο ομάδες στο τέλος να παίρνουν από έναν πόντο στο τελικό 3-3.

Στο 13’ ο Στατήρης με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 38′ ο Τζιούρας έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 65′ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον Οικονόμου (2-1), στο 76’ ο Γκρέτσης ισοφάρισε ξανά για το 2-2.

Ο  Τζιούρας στο 87’ σημείωσε την ανατροπή του σκορ για το 2-3, ενώ το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουζιώνη.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Μπακλαβάς, Στατήρης, Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ. Χρ., Τέλλιος, Κουζώνης, Χαράλαμπος Γ. (75′ Χαράλαμπος Ι.), Οικονόμου Ν. Αθ., Συνάπαλος, Ζερδαλής Κ. (65′ Νανούλης).

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Λανάρας (46′ Μακρής), Γκρέτσης, Βελής (55′ Ζαϊρές), Κορδέλας, Ζιώγας (65′ Κρητικός), Πότσης, Κάτσας, Ριζούλης (90′ Τόπης), Τζιούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπατζιανούλης, Τζιμούρτος.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης-Κεραυνός Δένδρων 0-1

Με γκολ του Αχιλλέα Καλέση ο Κεραυνός Δένδρων κέρδισε εκτός έδρας τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης (0-1). Η Μαρμαρίνη εκφράζει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Μακρής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 80’ ο Αχιλλέας Καλέσης με σουτ από πλεονεκτική θέση σημείωσε το μοναδικό γκολ του ματς για το 0-1!

Τέλος οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για τη φάση στο 85’ για χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων όπου όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι σταμάτησε η μπάλα ύστερα από προσπάθεια του Γκέκα.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Παλτινιώτης, Βλάχος, Γκέκας, Λιόλιος, Βουγλάνης, Μακρής, Σαχινίδης (50′ Μάρκου), Τσιμπούρης, Καρπέτης (80′ Νάστος), Κωνσταντινίδης (70′ Σαμαράς), Κωσταρέλλος (75′ Νικολούδης).

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσάνας, Κωστάκης, Σκράπας, Τασούλας, Καλέσης Απ., Γκάτης, Βόραδας (30′ λ.τ. Κουτούκας), Τασλακίδης (60′ Καλέσης Αχ.), Πέρπερας, Σερδένης (50′ λ.τ. Καλούπας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Κοτούμπας Ν., Ροκοπάνος.

Άρης Κουλουρίου-Πανιώνιος Νέας Σμύρνης 2-1

Ο Άρης Κουλουρίου ήταν ο νικητής κόντρα στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης μιας και επικράτησε με 2-1. Στο 10΄ο Μητρούσας έκανε το 1-0, αλλά στο 35΄ο Παναγιώτης Κίτσας έφερε το ματς στα ίσια (1-1)

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, με τον Αποστόλη Καρλιγκιώτη στο 83΄να χαρίζει τη νίκη στον Άρη με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Τζικόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ., Αβέλλας (46′ λ.τ. Μιχόπουλος), Νεράντζης, Ραπτοτάσιος (70′ λ.τ. Κουρούκας), Κρητικός, Μοσχοβίτης, Γκόλαντας, Πρατσίλας (46′ Καρλιγκιώτης Απ.), Χριστοδούλου (80′ Αρδόγλου), Μητρούσας.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Βασιλείου, Δημόπουλος, Σερέτης Π., Σκέντζας Β. (80′ Παπαγεωργίου), Παϊτέρης Π., Σκέντζας Χρ.Γ. (70′ Βασιλείου Π.), Ελιζόπουλος Σωτ., Χαν, Σκέντζας Χρ.Π., Κίτσας Π. (75′ Μανώλης), Κίτσας Γερ.,

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γκαρέλης, Μπουρονίκος.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας-Πελασγιώτις Λάρισας 2-2

Από έναν βαθμό απέσπασαν Φιλοκτήτης με Πελασγιώτιδα στο τελικό 2-2. Στο 9’ ο Βάνης έκανε το 1-0, πέντε λεπτά μετά, η Πελασγιώτιδα έφερε το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Τσιαντούλη, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ποτός με πλασέ μετά από βαθιά πάσα του Τσιγγάνη ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ και το 1–2.

Στο 90′ ο Μυλωνάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Δεδικούση και οι γηπεδούχοι συνέχισαν το ματς με παίκτη λιγότερο. Ένα λεπτό μετά, ο Χατζής είχε μοναδική χαμένη ευκαιρία με σουτ όπου η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καψάλης έκανε τη σέντρα και ο Καπετάνιος έκανε το 2–2.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Κοταρέλας, Μυλωνάς, Μαλλιάρας, Καπετάνιος, Λαδάς, Παπαρίζος (46′ Ντούμος), Κουβαράς, Γκουντάρας (71′ Καψάλης Π.), Βάνης, Πασιάς.

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Λαζαρίδης (71′ Νυχτερίδας), Μαριγκούδης, Γκόγκος Β. (57′ Ζυγογιάννης), Γούργος (86′ Ντογκάνι), Θώμος, Γελαλής, Τσιαντούλης, Μούτος, Ποτός, Τσιγγάνης (77′ Χατζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Ζαχαρός, Πάλλας.

Λαρισαϊκός-ΑΕ Βουναίνων 0-1

Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τα Βούναινα που πέρασαν και από την έδρα του Λαρισαϊκού στο Βιολογικό με σκορ 0-1. Η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη αξίζει να τονίσουμε πως είναι η μοναδική ομάδα και στους δύο ομίλους της Α1’ ΕΠΣΛ που στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει χάσει ούτε βαθμό και  δίκαια είναι στην κορυφή.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 17’ από τον Μικερτζή του Λαρισαϊκού και ήταν αυτογκόλ. Συγκεκριμένα ο Νταναβάρας έκανε πολύ ωραία ενέργεια και στο γύρισμά του προς τη περιοχή του Λαρισαϊκού, ο Μικερτζής βρήκε τη μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (0-1).

Τα Βούναινα έκαναν σωστή διαχείριση του ματς αφού είχαν και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και κατάφεραν να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη. Ο Λαρισαϊκός δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο συγκεκριμένο ματς αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν ήταν αποτελεσματικός.

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Πατέτσος, Ματζώνης, Μπρατάν, Μικερτζής (50′ Καζαντζής), Μπαλαμώτης, Βάρσος, Μανωλόπουλος, Δαλαμπύρας (78′ Μπουμπουνάρας), Φωκαΐδης, Κωνσταντάς, Δασκαλόπουλος (50′ Δημουλός).

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Βλησαρούλης, Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσαπράζης (15′ λ.τ. Καλογιάννης), Σουφχάρας (32′ λ.τ. Θανασιάς), Τσανάς, Χατζόπουλος, Δαλαμπύρας, Γεωργούλας (40′ λ.τ. Λαμπράκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Καραμπούλας, Τσένος.