Βαθμολογία

Ικανοποίηση, χαμόγελα και στο βάθος… Λαρισαϊκός (PICS)

Μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής, η ομάδα μας έχει κάνει το απόλυτο των νικών και σίγουρα γι’ αυτό υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους.

Το απόγευμα την Τρίτης (8/10) ο τεχνικός της ομάδας κ. Θοδωρής Στεργιάδης μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και την εμφάνιση.

'

Στη συνέχεια ακολούθησε έντονη προπόνηση και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου (12/10) και ώρα 16:30 στο Βιολογικό κόντρα στον Λαρισαϊκό.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες έχουν στο μυαλό τους την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με στόχο την κατάκτηση άλλων τριών βαθμών.

Σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο των Βουναίνων

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι το γήπεδο των Βουναίνων, όπου διεξάγονται οι αγώνες της ομάδας, όσο και οι προπονήσεις. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά και την φροντίδα του κυρίου Γιώργου Μοσχοβίτη όπου είναι υπεύθυνος για την συντήρηση, αφού από το ξεκίνημα της χρονιάς προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο.

Με μεθοδική καθημερινή δουλειά και φροντίδα, με το κατάλληλο λίπασμα, κούρεμα, πότισμα, το γήπεδο των Βουναίνων είναι σήμερα «χάρμα οφθαλμών» όπως μπορεί κανείς να δει όταν τα επισκέπτεται.