Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τον ιστορικό Κίσσαβο Συκουρίου (PICS)

Ο Κίσσαβος Συκουρίου κέρδισε στο γήπεδο Πουρναρίου τον Άρη Κουλουρίου με σκορ 2-0 και με αυτό τον τρόπο συνέχισε με μία σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Κίσσαβος Συκουρίου, αφού είναι η 2η νίκη και έχει και μία ισοπαλία. Στο ματς κόντρα στο Κουλούρι, ήταν ο κυρίαρχος στο πρώτο μέρος με κλασσικές ευκαιρίες και στο 25’ είχε το γκολ. Στην επανάληψη διαχειρίστηκε το σκορ, είχαν κάποιες ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι, στην εκπνοή όμως το Συκούριο πέτυχε και δεύτερο γκολ και έτσι πήρε μία σπουδαία νίκη.

Στο 8’ καλό σουτ του Πότση, η μπάλα άουτ, δέκα λεπτά μετά ο Κορδέλας έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 20’ το σουτ του Κάτσα πέρασε λίγο άουτ, στο 23’ καλό σουτ του Βαρσάμη, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Κορδέλας έδωσε στον Ριζούλη και αυτός την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 46’ ο Βαρσάμης έδωσε για τον Κορδέλα, αρχικά η μπάλα κόντραρε, το τελευταίο σουτ ο Πότσης και η μπάλα λίγο άουτ. 50’, 56’ χαμένες ευκαιρίες για τα Κουλούρι με τον Χριστοδούλου. Στο 60’ το σουτ του Νεράντζη απέκρουσε ο Πατούνας. Στο 75’ μεγάλη ευκαιρία για το Κουλούρι, το σουτ του Μητρούσια απέκρουσε ο κίπερ. 80’ και 85’ χαμένα τετ α τετ του Γκαντόγλου και στο 91’ τη σέντρα έκανε ο Κάτσας, ο Ριζούλης την κεφαλιά για το τελικό 2-0.  

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Βελλής, Γκανάτσιος, Γκρέτσης, Πότσης (65’ Ζαϊρές), Κάτσας, Κορδέλας (46’ Κρητικός, 88’ Τόπης), Ζιώγας (70’ Γκαντόγλου), Ριζούλης, Τζιούρας.

Άρης Κουλουρίου: Τζικόπουλος, Ραπτοτάσιος (70’ Κρητικός), Καρλιγκιώτης Μ. (68’ λ.τ. Κουρούκας), Αβδέλας, Νεράντζης, Πρατσίλας, Καρλιγκιώτης Α. (46’ Χριστοδούλου), Γκόλαντας, Μοσχοβίτης, Μητρούσιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Πάλλας, Κοντογιώργος.