Βαθμολογία

Ήττα με παράπονα από τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχθηκε το Σάββατο (5/10) τα Σέλλανα στο γήπεδο Φιλιππούπολης για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Το λαρισινό συγκρότημα παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τελικό 0-2. Παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία του ματς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Η αναμέτρηση είχε δύναμη, πάθος και αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

Ο Ηρακλής δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν είχε την πολύ καλή τελική προσπάθεια. Φυσικά έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται αφού δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λαρισινής ομάδας, σε ένα χρονικό σημείου που το ματς ήταν ρευστό. Επίσης υπήρχε και άλλη περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις του ματς για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός προσπάθησε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Από την άλλη τα Σέλλανα διαθέτουν μία έμπειρη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σημείωσε δύο γκολ και πήρε μία πολύτιμη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

1’ Ο Ζαφειρίου προσπάθησε να περάσει τη μπάλα στον Κακαβίτση, αλλά απέκρουσε ο αμυντικός του Προαστίου.

9’ Σουτ από τον Κοντό, η μπάλα πέρασε άουτ.

25’ Ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα από δεξιά, πετάχτηκε ο Κακαβίτσης, αλλά στην κεφαλιά που έπιασε η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

28’ Από πάσα του Ζαφειρίου, ο Χρηστίδης σούταρε άουτ.

29’ Από αριστερά ο Παπαγεωργίου έβγαλε τη σέντρα και ο Τζέκος με προβολή άνοιξε το σκορ για το 0-1.

32’ Ο Τζέκος έδωσε στον Παπαγεωργίου, αυτό με τακουνάκι άφησε στην μπάλα έξω από την περιοχή στον Μπιτέλη, εκείνος έπιασε ένα φοβερό σουτ και ο Παπαγιάννης που πετάχτηκε στο αριστερό παραθυράκι την εστίας του απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

48’ Ο Ηρακλής διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε σέντρα του Νεμπεγλέρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αρχοντή αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

49’ Αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή και ο Κοντός με πλασέ μέσα στη περιοχή πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παπαγιάννη για το 0-2.

60’ Σουτ μακρινό του Μπιτέλη, η μπάλα πέρασε άουτ.

65’ Ο Μουξιός έκανε το πλασέ από κοντά με τον Σταυράκη να διώχνει σε κόρνερ.

67’ Σουτ του Νεμπεγλέρα σε κόρνερ η μπάλα.

90' Σουτ ο Τζουμάκης έξω από την περιοχή, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Παπαγιάννης.

93' Ο Τζάνης έσπρωξε τον Νεμπεγλέρα μέσα στην μικρή περιοχή και πάλι δεν δόθηκε πέναλτι!

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (82’ Αθανασιάς), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Τσακάλι (84' Αλεξανδρής), Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης, Νάστας, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (56’ Μουξιός), Κοντοθανάσης (77’ Φώτος).

Σέλλανα (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μετούσι (94' Παπαδόπουλος), Κοντός (69’ Καλούσης), Αρχοντής, Χάδιαρης, Διπλάρης (86' Τζάνης), Παπαγεωργίου (80’ Τζουμάκης), Λούγκος, Τζέκος, Μπιτέλης, Καλφούντζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Χριστοδούλου (Ημαθίας).