Βαθμολογία

Mε "άδεια χέρια" επέστρεψε από τον Αλμυρό ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

* ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ!

Χωρίς βαθμό επέστρεψε από την πρώτη του φετινή έξοδο ο Οικονόμος  Τσαριτσάνης, ο οποίος στο "Αθανάσιος Ραγάζος" του Αλμυρού γνώρισε την  ήττα με 2-0 από τον τοπικό ΓΣ.Αξιοσημείωτο είναι ότι οι "πράσινοι"  αγνοούσαν την ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος επί οκτώ μήνες, ενώ η  τελευταία αποτυχία τους είχε καταγραφεί και πάλι στα εδάφη της Μαγνησίας  (4-1 από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ολυμπιακό Βόλου).

Οι γηπεδούχοι στην σημερινή αναμέτρηση, χωρίς να είναι καλύτεροι, ευτύχησαν να πετύχουν δύο τέρματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, στοιχείο  που τους επέτρεψε να διαχειριστούν το υπόλοιπο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Από την πλευρά τους, οι Τσαριτσανιώτες έχασαν ιδανική ευκαιρία να  προηγηθούν στο 14' με τον Μουλτσιά (σούταρε, από το σημείο του πέναλτι, πάνω από τα δοκάρια του Πολυμέρου) και στην συνέχεια, στο 20', βρέθηκαν  πίσω στο σκορ με σουτ του Αναστασίου που ξεγέλασε τον Νούσια. Σαν να μην  έφθανε αυτό, στο 23' αξιοποιώντας την εσχάτη των ποινών που  καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπάμη επί του Βουρδάκη, ο Αγιασώτης  διαμόρφωσε το τελικό (όπως έμελλε να αποδειχθεί) 2-0. Λίγο πριν την  εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (41'), ο Βουρδάκης απείλησε την εστία του  Οικονόμου αλλά το σουτ αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.

Στην επανάληψη, με την είσοδο των Γκαμπέτα - Χρυσοστόμου, ο Οικονόμος  ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά παρέμεινε αναποτελεσματικός. Οι  πιο επικίνδυνες στιγμές του καταγράφηκαν στο 53' (κεφαλιά του Μάρκο, από  εκτέλεση φάουλ του Τόλιου, που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Πολυμέρου), στο 73' (σουτ του Μπαλογιάννη πάνω από τα δοκάρια, μετά από  ενέργεια του Γαλάνη) και στο 79' (σουτ του Τόλιου ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι).Η ομάδα του Αλμυρού στο διάστημα αυτό προσπαθούσε με  διαρκείς καθυστερήσεις να ανακόπτει τον ρυθμό του παιχνιδιού και εν  τέλει κατάφερε να διαφυλάξει το πολύτιμο "τρίποντο".

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Λαμιώτης Βαγγέλης Λαθύρης (βοηθοί οι  Καρδιτσιώτες Δημήτρης Τίκας - Πέτρος Κανιούρας), ο οποίος "κιτρίνισε'' τους Αναστασίου (36'), Γ.Πατσή (52'), Αγιασώτη (59'), Βουρδάκη (62'), Ζενούνη (90'+4') των νικητών και τους Μπάμη (22'), Σ.Πατσή (38'), Μάρκο
(63') των ηττηθέντων.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Στέλιος Αρσένος): Πολυμέρου, Γ.Πατσής, Αγγελής (76' λ.τρ. Μπέϊκος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασώτης, Λάμπος, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (83' Αΐδης), Αναστασίου (90' Τζαφλέρης), Βουρδάκης (85' Δήμος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Σ.Πατσής (89' Δραγατσίκης), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Δραχαλίβας (72' Ντούφας), Αργύρης (46' Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς (46' Γκαμπέτας), Μπαλογιάννης, Τόλιος.