Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής Λάρισας στην δύσκολη έδρα του Πιερικού (PICS)

Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ο Ηρακλής Λάρισας την Κυριακή (29/9) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Το συγκρότημα της Λάρισας αγωνίστηκε στην δύσκολη έδρα του Πιερικού που βλέπει ψηλά τη φετινή χρονιά και έτσι στο τέλος γνώρισε την ήττα με σκορ 4-0.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Λαρισαίοι αγωνίστηκαν για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα (από το 30’) με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο κεντρικός αμυντικός Τάρτας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Ο Ηρακλής μετά το 0-0 της πρεμιέρας στην Τσαριτσάνη αγωνίστηκε σε μία ακόμη δύσκολη έδρα βγάζοντας ένα πρόγραμμα «φωτιά».

Μέχρι το 30’ ο Ηρακλής στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως μετά την αποβολή «λύγισε» με αποτέλεσμα να δεχθεί αρκετά γκολ και να χαθεί από νωρίς το παιχνίδι.

Σίγουρα το συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ δύσκολο για τον Ηρακλή Λάρισας που βλέπει μπροστά και από αύριο (30/9) θα έχει στο μυαλό του την επόμενη αναμέτρηση με τα Σέλλανα εντός έδρας αυτή τη φορά.

Στο 8’ ο Δεμηρτζόγλου έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, με το νεαρό Ντιντή να αποκρούει. Στο 33’ ο έμπειρος Σαχινίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Δεμηρτζόγλου με ατομική ενέργεια από αριστερά και κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48’ ο Κρίτσας για τον Ηρακλή ανατράπηκε εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι που θα έδινε σίγουρα νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ρογγότης με κεφαλιά ψαράκι τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 59’ ο Χαρτσιάς με κοντινό σουτ από ασταθή απόκρουσε του Ντιντή έκανε το 4-0. Στη συνέχεα και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι αφού το παιχνίδι είχε κριθεί από νωρίς.

Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Μπούζδρας, Τολίκας, Τακίδης, Ρογγότης, Μακρής, Δεμηρτζόγλου (84’ λ.τ. Κόλα), Ιβανίδης (74 Λαζαρίδης), Σαχινίδης, Πετράκος (52’ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (80’ Μηλιώτης).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντιντής, Κρίτσας (71’ Ναρίνογλου), Τάρτας, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (64’ Νάστας), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου (57’ Αλεξανδρής), Κακαβίτσης (65’ Χρηστίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουφός (Μακεδονίας).