Βαθμολογία

Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κατερίνη ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια και η πρεμιέρα του ήταν θετική, αφού απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τσαριτσάνη στο τοπικό Λαρισινό ντέρμπι (0-0). Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη αφήνει στο παρελθόν την 1η αγωνιστική, κρατώντας τα θετικά και κοιτάει μπροστά.

Ακολουθεί άλλο ένα εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό. Ένα δύσκολο παιχνίδι για το Λαρισινό συγκρότημα που είναι όμως αποφασισμένο να πάει για το καλύτερο δυνατό. Εξάλλου ο Ηρακλής διαθέτει πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που βοηθούν σημαντικά σε αυτή τη νέα αρχή, έχει όμως και πολλούς και ιδιαίτερα εξελίξιμους νέους.

Το σημαντικό για τον ταλαντούχο και ανερχόμενο προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα, πλην του Ναρίνογλου που δέχθηκε μία κλοτσιά στο ματς της πρεμιέρας και έχει πάθει διάστρεμμα. Στα θετικά η επιστροφή του έμπειρου επιθετικού Κακαβίτση που εξέτισε την ποινή του από πέρυσι και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο ματς κόντρα στον Πιερικό (29/9 – 16:00).