Βαθμολογία

Με το δεξί τα Βούναινα, 0-1 στη Ραχούλα (PICS)

Τα Βούναινα ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού επικράτησαν με σκορ 0-1 στη Ραχούλα κερδίζοντας την τοπική Δόξα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο αφού είχε αρκετές και μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του ματς δεν ήταν καλός, με την Ραχούλα να προσπαθεί χωρίς να έχει τα ψυχικά αποθέματα να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Από την άλλη τα Βούναινα διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και ξεκίνησαν με το δεξί.

Στο 16’ ο Χατζηλιάδης είχε δοκάρι για τα Βούναινα. Στο 19’ ο Τσαγκαλάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, εντυπωσιακά έδιωξε ο Μπιμπλιτζής σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Χριστοδούλου με διπλή ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 22’ κεφαλιά του Χατζηλιάδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Ραχούλας. Στο 31’ ο Χατζηλιάδης ξανά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, σε κόρνερ ο κίπερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ελευθέρογλου έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Τέλος στο 45’ ο Βλησαρούλης για τη Ραχούλα έκανε το σουτ εντός περιοχής με τον Μπιμπλιτζή να είναι και πάλι «φύλακας άγγελος».

Στο 67’ ο Τέας εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε και πάλι ο Μπιμπλιτζής. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος δεν έγιναν άλλες ιδιαίτερες φάσεις με το 0-1 να μην αλλάζει.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραπετσάνης (59’ Μηταλούλης), Τζάνακας, Βλησαρούλης, Εμμανουήλ, Καραγκιόζης (66’ Τέγος), Σταμπολάκης, Τιούτιος, Χασιώτης (46’ Ευσταθιάδης), Αργυρακούλης, Τσαγκαλάς.

Βούναινα (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Μερτζανίδης, Βλησαρούλης, Τσαπράζης, Γεωργούλας, Τσανάς (65’ Ρουμελιώτης), Χριστοδούλου, Χατζηλιάδης, Ελευθέρογλου (75’ Καλογιάννης), Δαλαμπύρας (78’ Θανασιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μπατζιανούλης, Κοσμάνος.