Βαθμολογία

Χωρίς γκολ το ντέρμπι… (PICS)

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Ηρακλής Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο λαρισινό ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με το πάθος να ξεχειλίζει και τους «πράσινους» του Γιάννη Τσακμακίδη να εμφανίζονται σαφώς πιο απειλητικοί, φλερτάροντας έντονα με το γκολ αλλά ατύχησαν καθώς «έπεσαν» πάνω σε έναν εξαιρετικό πορτιέρο που ακούει στο όνομα Τάσος Παπαγιάννης και έμοιαζε ανίκητος!!!

Στον αντίποδα οι παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου που επέστρεψαν στη Γ΄Εθνική μετά από 21 χρόνια, φύλαγαν καλά τα νώτα τους και κατάφεραν να σταθούν όρθιοι σε μια δύσκολη έδρα, κατακτώντας έναν πολύτιμο πόντο ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Οι Τσαριτσανιώτες έδειξαν από το ξεκίνημα τις «άγριες» διαθέσεις τους και μόλις στο 2΄ο Μπαλογιάννης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Τόλιος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Παπαγιάννης απέκρουσε.

Η πρώτη απειλή από πλευράς Ηρακλή ήρθε στο 10΄ με τον Ζαφειρίου να μην βρίσκει στόχο. Στο 20΄ο Αργύρης απείλησε αλλά και πάλι ο Παπαγιάννης είπε όχι όπως και στο 45’+2΄με τον ιδιαίτερα δραστήριο Μπαλογιάννη να μην μπορεί να νικήσει και πάλι τον Παπαγιάννη που εκτινάχθηκε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη και πάλι ο Οικονόμος ξεκίνησε επιθετικά με τους Μπαλογιάννη (50΄) και Μουλτσιά (55΄) να απειλούν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο Ηρακλής κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και έψαξε με τη σειρά του ένα γκολ κυρίως από στημένες φάσεις, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τα ψηλά κορμιά των Ψωμολιά, Τσακάλι και Φώτο.

Στο 67΄αποβλήθηκε από τον πάγκο ο διοικητικός του Οικονόμου, κ. Νταρής καθώς δημιουργήθηκε ένταση μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Δραγατσίκη πάνω στον Νεμπεγλέρα.

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε δραματικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να φτάνουν μια ανάσα από το γκολ στο 84΄αλλά ο Παπαγιάννης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπαλογιάννη ενώ στο 87΄’ ένα καλό σουτ του Χρυσοστόμου έφυγε λίγο άουτ, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Καλή η διαιτησία του κ. Τσακαλίδη που είχε βοηθούς τους κ.κ. Μαλανδρή και Χρυσαϊδη (Χαλκιδικής).

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Γ. Τσακμακίδης-Μ. Μπατσαράς): Νούσιας, Ντούφας, Δραγατσίκης, Μάρκου, Καρλιάμπας, Μπάμης, Τσιούτσιας (11΄λ.τ Αργύρης), Καραλούλης (63΄λ.τ Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος (68΄Δραχαλίβας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (18 λ.τ Τσαπατώρης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (79΄Κοντοθανάσης), Αλεξανδρής (60΄Μανιώτης), Φώτος (88΄Μουξιός), Ζαφειρίου, Νάστας.