Βαθμολογία

Στον αέρα η συμμετοχή του Αστέρα Ιτέας στην πρεμιέρα

Εμπόδιο φαίνεται να έχει βάλει στους Ιτιώτες η ΕΠΣ Φωκίδας, με τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Όπως καταγγέλλει η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας, η τοπική ποδοσφαιρική Ένωση δια του προέδρου της κ. Μπάμπη Κατσανάκη, αρνείται να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών, καθώς έχει ζητηθεί από το σύλλογο να πληρωθούν τα χρωστούμενα τη Δευτέρα (23/9) και αφού έχει δοθεί προσωπική συναλλαγματική του προέδρου κυρίου Μαντούβαλου, ως εγγύηση.

Το γεγονός αυτό θέτει σε δυσχερή θέση την ομάδα σε ότι αφορά στη συμμετοχή της στην πρεμιέρα, στην Άρτα, με αντίπαλο την Αναγέννηση. Εντύπωση προκαλεί η στάση των υπολοίπων στελεχών της ΕΠΣ Φωκίδας, που ή παραιτούνται ή δηλώνουν άγνοια.

Ο Αστέρας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί στην κατηγορία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πριν δύο βδομάδες είχε μόλις δύο δελτία παικτών, ενώ πλέον έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 15 και μάλιστα με αυξητικές τάσεις, αφού υπολογίζεται από βδομάδα το ρόστερ να αριθμεί 20 ποδοσφαιριστές.  

Πηγή: liganews.gr