Βαθμολογία

Ανέλαβε ο Χατζηαλέξης τον Παλληνιακό

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης του Παλληνιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης νέος μας προπονητής!

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο πολύπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια σήμερα το πρωί και το απόγευμα σήκωσε τα… μανίκια, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση, αφού γνωρίστηκε με τους νέους του παίκτες.

Ο Χατζηαλέξης έχει πλούσια εμπειρία από τη Γ’ Εθνική. Έχει θητεύσει σε ομάδες όπως ο Ιωνικός, ο Εθνικός και η Προοδευτική, ενώ έχει καθίσει επίσης στον πάγκο του Ατρόμητου Πειραιά, του Άγιου Ιερόθεου και της ΑΕ Μοσχάτου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος μας προπονητής τόνισε: «Ήρθα σε μια νοικοκυρεμένη ομάδα που ταιριάζει με τη φιλοσοφία μου, με αγνούς παράγοντες. Μέσω της δουλειάς μας πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Έχω ασφαλή εικόνα της ομάδας και θα γίνει ότι είναι καλύτερο». Η διοίκηση καλωσορίζει τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία!