Βαθμολογία

Με κάθε μεγαλοπρέπεια ο χορός του Φαλανιακού (PICS + VIDEO)

Στην πλατεία της Φαλάνης διεξήχθη την Παρασκευή (13/9) ο καθιερωμένος χορός της ομάδας του Α.Σ. Φαλανιακού παρουσία πλήθος κόσμου. Είναι πραγματικά σημαντικό και βαρύ το κληροδότημα που έχει η ομάδα του Φαλανιακού αφού για 40 ολόκληρα χρόνια είναι η μοναδική ομάδα στο νομό Λάρισας που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία με συνεχείς παρουσίες.

Δείτε πλάνα από την εκδήλωση, στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Η διοίκηση συνεχίζει να είναι η ίδια με πρόεδρο τον κ. Στέλιο Αμανατίδη και πολλά μέλη που απαρτίζουν τη σύνδεση του Δ.Σ. Προπονητής για 3η χρονιά είναι ο καταξιωμένος στο χώρο κ. Τάσο Μπεριτζά με άμεσο συνεργάτη του τη φετινή χρονιά τον κ. Κώστα Παπαρίζο, η ομάδα διαθέτει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και την φετινή χρονιά έβαλε πλώρη και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ ΕΠΣΛ DE – TOX.

Το ρόστερ παρέμεινε στην πλειονότητά του ίδιο με την περσινή χρονιά και έγιναν σημαντικές προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο κόσμος της Φαλάνης βοήθησε με το παραπάνω την εκδήλωση με την παρουσία του γιατί αγαπάει την ομάδα του Φαλανιακού.

Την εκδήλωση τίμησαν πρόσωπα, η βουλευτής Λάρισας με τη Ν.Δ. κ. Στέλλα Μπίζιου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Λαδόπουλος, η αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρίτα Απρίλη, από την ΕΠΣΛ ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, οι αντιπρόεδροι κ. Ρένος Καρυώτης και Μιχάλης Λίταινας, ο ταμίας κ. Παντελής Τσακίρης, τα μέλη κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, Βαγγέλης Αλατάς και Βασίλης Νταβαρούκας. Επίσης ήταν ο κ. Κώστας Κουρδής που είναι μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Βλαχούλης και Θανάσης Δρυστέλλας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας αλλά και πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Κώστας Λυγούρας, ο πρόεδρος του Σμόλικας κ. Κώστας Απρίλης καθώς και η διοίκηση της ομάδας, καθώς και ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαλάνης κ. Χρήστος Τσιτσιλής μαζί με την διοίκηση της ομάδας.

Η τιμητική πλακέτα από τον Φαλανιακό δόθηκε στην πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών – αιμοδοτών κ. Ειρήνη Μάνη που τα τελευταία δέκα χρόνια θητεύει σε αυτή τη θέση, όπως μας είπε η αιμοδοσία στη Φαλάνη έχει γίνει θεσμός και την ημέρα αυτή είναι πραγματική γιορτή αφού η αιμοδοσία δίνει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και όχι μόνο. Δύο φορές το χρόνο γίνεται η τακτική εθελοντική αιμοδοσία και ίσως και μία έκτακτη σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Δεν πρέπει όλοι μας να ξεχνάμε πως δίνοντας λίγο αίμα σώζουμε ζωές.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στέλιος Αμανατίδης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας της ομάδας του Φαλανιακού κ. Χρήστο Γκατζούλη για την πολύτιμη βοήθειά του στο σύλλογο καθώς και την κ. Βάσω Γκατζούλη που κάλυψε την εκδήλωση για λογαριασμό του athleticlarissa.gr.

Κατάμεστη ήταν η πλατεία στη Φαλάνη με κέφι και όρεξη χόρεψε τόσο η διοίκηση, ο προπονητής αλλά και οι παίκτες, όλος ο κόσμος που βρέθηκε διασκέδασε με την καρδιά του και όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος παραδοσιακά ο Φαλανιακός έκανε ένα αξέχαστο γλέντι!