Βαθμολογία

Κέφι και χορός στον Αστέρα Μελισσοχωρίου (PICS)

Το Σάββατο (7/9) στην πλατεία του Μελισσοχωρίου διεξήχθη ο καθιερωμένος χορός του σωματείου Αστέρα Μελισσοχωρίου παρουσία πλήθος κόσμου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν ο αντιδήμαρχος Πλατυκάμπου Χρήστος Χατζούλης και η αντιδήμαρχος Βάνια Κουνιαρούδη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και το μέλος της επιτροπής διαιτητησίας κ. Κώστας Κουρδής.

">http://

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αχιλλέας Βαρθακούλης, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Μελισσοχωρίου Δημήτριος Ροϊδούλης και σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο. Στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ιωάννης Δαλάκας και όλα τα μέλη του μορφωτικού. Τέλος αρκετοί πρόεδροι ομάδων βρέθηκαν στον χορό του Μελισσοχωρίου.  

Από πλευράς ομάδας βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη, τον αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Καρακάση καθώς και τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Λεωνίδα Μπουρντένα. Ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής Μάκης Αλεξούδης με το γλέντι να κορυφώνεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό.