Βαθμολογία

Δόξα Υπέρειας – Ναρθάκι 5-4 (PICS)

Ένα χορταστικό φιλικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τρίτης (27/8) στο γήπεδο της Υπέρειας, όπου η τοπική Δόξα υποδέχθηκε το Ναρθάκι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες καθώς βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Να θυμίσουμε πως θα τεθούν αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το αγγλικό σκορ 5-4!

Στο 3’ ο Νταϊάκης έκανε το 0-1, δέκα λεπτά αργότερα ο Τσούνι για την Δόξα είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ ο Τζατζάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραβαγγέλης με ψηλοκρεμαστό σουτ το 1-2 για το Ναρθάκι. Στο 25’ άψογη συνεργασία του Κουσιώρα με τον Τζατζάκη με τον τελευταίο να τελειώνει ιδανικά και να κάνει το 2-2.

Στο 35’ Κουσιώρας και Τζατζάκης συνεργάστηκαν, ο τελευταίος έστειλε αρχικά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 3-2, στο 50’ αυτή τη φορά ο Κερμελίδης έστρωσε για τον Τζατζάκη και αυτός έκανε το 4-2. Για να φτάσουμε στο 75’ όπου ο Νάκος έκανε το 4-3, δύο λεπτά αργότερα ο Μπουλούτσος ύστερα από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα της Υπέρειας έκανε το 4-4 και στο 88’ ο Καλφόγλου με ωραίο τελείωμα έγραψε το τελικό 5-4 για την Δόξα Υπέρειας.

Δόξα Υπέρειας (Φώτης Πλίτσης): Παπαδόπουλος Α., Πρίφτης, Τσιούρης, Τσούνι, Δημητρίου, Κέτσι, Γκατζόγιας, Μαργαριτόπουλος, Τζατζάκης, Κερμελίδης, Κουσιώρας.

Έπαιξαν και οι: Σκαντζούρης, Πίσλι, Ατόσογλου, Λαβδής.

Ναρθάκι (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος, Λελετζής, Δημακόπουλος, Τσαπέτης, Καψιώχας, Ρεντινόπουλος, Νταϊάκης, Νεγιάννης, Βαρελάς, Καραβαγγέλης.

Έπαιξαν και οι: Νάκος, Μπουλούτσος, Μισαηλίδης, Καπετάνος, Παπανικολάου.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Θύμιου, Σκάρπας.

Δείτε πλάνα από το φιλικό στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook