Βαθμολογία

Πεντάρα στο πρώτο φιλικό για την Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (27/08) η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας, νίκησε με σκορ 5-2 στην Γλαύκη την τοπική Δάφνη.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Στουρνάρα απέδωσαν ποδόσφαιρο βάσει της αξίας του και αν και ακόμη είναι στην αρχή, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, αφήνοντας ικανοποιημένο τον τεχνικό τους.

Η Γλαύκη προηγήθηκε με πέναλτι 1-0 αλλά κατόπιν ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός. Ο Βλησαρούλης ισοφάρισε σε 1-1 στο 27', ο Τσουλάνι έκανε με σουτ το 1-2 στο 35' που ήταν και το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι "κυανόλευκοι" δεν σταμάτησαν να σκοράρουν. Έτσι ο Σκύφτας έκανε το 1-3 στο 57', ο Παπαδόπουλος το 1-4 στο 65' και ο Χριστοδούλου το 1-5 στο 73'.

Ο Απόλλωνας που είχε και τρία δοκάρια, δημιούργησε 18 (!) τελικές φάσεις για γκολ, χωρίς να δεχθεί πίεση, παρά μόνο στις φάσεις των δύο πέναλτι των γηπεδούχων (το δεύτερο τέρμα τους στο 88').

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέκρας, Σταυροθεόδωρος, Σκύφτας, Μπρότσης, Ευθυμιάδης, Τσουλάνι, Παπαθανασίου, Μούρρα, Βλησαρούλης, Δρόσος, Παναγιώτου.

- Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Κωστόπουλος, Παλαιολόγου, Ευθυμιάδης, Παπανικολάου, Χριστοδούλου, Γκαντέλας, Παπαλέξης, Παπαδόπουλος, Μουσκεμένος, Γιούγκα και Τσολάκης.