Βαθμολογία

Στον Προμηθέα ο Ιωάννου

Η ομάδα του Χαλανδρίου έκανε το «μπαμ» ανακοινώνοντας την απόκτηση του Στέλιου Ιωάννου, στην προσπάθειά της για άνοδο στην Β’ ΕΣΚΑ. Κάποιες φορές οι προσωπικές σχέσεις «μετράνε» περισσότερο απ’ όλα τα υπόλοιπα και για τον λόγο αυτό ο Στέλιος Ιωάννου αποφάσισε να πει το «ναι» στην ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου. Η σχέση του έμπειρου παίκτη με τον προπονητή Φίλιππο Ταμπάκη ήταν καθοριστική στο να βάλει ο Προμηθέας στην «μηχανή» του έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά και να «οδηγήσει» τον σύλλογο του Χαλανδρίου στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Χαλανδρίου: «Ο Προμηθέας Χαλανδρίου καλωσορίζει στην «οικογένειά» του τον Στέλιο Ιωάννου (31 ετών, 1.96, Forward), αθλητή με πολλές περγαμηνές,  αστείρευτο ταλέντο και με θητεία στις Α1 και Α2 κατηγορίες. Θεωρούμε ότι θα βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολλούς νεαρούς αθλητές που διαθέτει φέτος η ομάδα μας στο  ρόστερ της, αλλά κυρίως θα τους εμπνεύσει δείχνοντας τους το δρόμο. Είναι η τελευταία μεταγραφική μας κίνηση. Ευχόμαστε στον Στέλιο υγεία πρώτα απ όλα και επιτυχίες και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

Από την μεριά του ο Στέλιος Ιωάννου δήλωσε «Η απόφασή μου να μην παίξω φέτος σε υψηλό επίπεδο, συνέπεσε με την παρουσία του coach Φίλιππου Ταμπάκη στο πάγκο της ομάδος του Προμηθέα. Η προσωπική μας σχέση, αλλά και η παρουσίαση του πλάνου του Προμηθέα σε βάθος χρόνου, με έπεισαν ότι αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε στις ψηλότερες κατηγορίες την ομάδα».