Βαθμολογία

Νέα αρχή με φιλοδοξίες και όνειρα στους Αμπελόκηπους

Το σύνθημα δόθηκε στους Αμπελόκηπους, με την μεγάλη συσπείρωση που έγινε για τη νέα χρονιά αφού διοικητικά ο σύλλογος έχει πολλούς παλαιμάχους, καθώς και ανθρώπους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια όπως είναι ο Αποστόλης Στεργιόπουλος και ο Γρηγόρης Μπουκόρος, όμως πρωτεργάτης σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι ο γνωστός σε όλους αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας όπου είναι η γειτονιά του και θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια πραγματικά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η φιλοσοφία της ομάδας στηρίζεται στην ακαδημία της που αριθμεί πολλά παιδιά, νέος τεχνικός ανέλαβε ο έμπειρος κ. Νίκος Αλεξούλης, όμως ήρθαν και αρκετές μεταγραφές έμπειρων παικτών για να βοηθήσουν τους νεαρούς στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ΟΜΑΔΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Όπως μας μίλησαν θέλουν να αφήσουν πίσω την περσινή χρονιά που δεν πήγε όμως θα ήθελαν, να παίξουν καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και αν όλα πάνε καλά όπως φαίνεται κρυφοκοιτάζουν και την άνοδο στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Τα Ταμπάκικα είναι μία καθαρά ποδοσφαιρική γειτονιά και θέλουν οι άνθρωποι της διοίκησης να δώσουν έμφαση στο ντόπιο στοιχείο και σίγουρα η ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Άλλωστε διαθέτει και πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος έχει προσεχθεί έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για τα επίσημα ματς τον Οκτώβριο.

Την Δευτέρα (26/8) το athleticlarissa βρέθηκε στο γήπεδο Αμπελοκήπων και σας μεταφέρει δηλώσεις, αλλά και φωτογραφίες από την ομάδα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΟΥΚΟΡΟΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ)

">http://

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΝΟΜΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://