Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία στην Κατερίνη για τον Απόλλωνα Λάρισας

Σε φιλικό παιχνίδι ο Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκε ισόπαλος το βράδυ της Κυριακής (25/08) στο Α ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό με σκορ 1-1. Σε ένα ματς όπου απουσίαζαν αρκετά ονόματα (Σκούπρας, Σουλιώτης, Κωστούλας, Τασιούλης, Gustavo, Καμπέρης) από την βασική ενδεκάδα των Λαρισαίων, που ο τεχνικός Αριάν Μπελά τους άφησε για να ξεκουρασθούν, η λαρισινή ομάδα παρουσιάσθηκε κουρασμένη από την συνεχή ροή των φιλικών αγών προετοιμασίας. Παρόλα αυτά η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Άκη Βαγενά στο 79′ που έκανε το 0-1. Στο 88′ όμως ο Πιερικός κέρδισε πέναλντι με τον Κυπαρίση, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρτσιάς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Πιερικός (Στύλος Απόστολος): Γουναρίδης, Τουλίκας Β., Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Ιβανίδης, Μπουζούκης, Πετράκος, Μηλιώτης, Δεμητρζόγλου, Σαχινίδης.

Έπαιξαν και οι: Λαζαρίδης, Μπενίσκος, Βασιλείου, Κυπαρίσης, Χαρτσιάς, Λαμπίρης, Παπατολίκας, Τουλίκας Γ., Κόλα, Κριεμάντι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Νούσιος, Κούλπας, Νύκταρης, Κακάμης, Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουντρουπής.

Έπαιξαν και οι: Θεολόγης, Γεωργακόπουλος, Σιφναίος, Γαρυφαλλόπουλος, Κοσμίδης, Κοντοθανάσης, Βαγενάς.