Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό διεξήχθη ανάμεσα σε Ηρακλή και Μακρυχώρι (PICS)

Ένα ενδιαφέρον και συνάμα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας που τη νέα χρονιά θα μετέχει με αξιώσεις στη Γ’ Εθνική και τον Αετό Μακρυχωρίου που θα αγωνιστεί στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας και θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το φιλικό παιχνίδι έγινε κάτω από έντονη ζέστη και γι’ αυτό έγιναν οι απαιτούμενες διακοπές ώστε να δροσιστούν οι παίκτες. Το τελικό σκορ ανάμεσα τις δύο ομάδες ήταν 2-4.  

Οι δύο προπονητές κ. Χρήστος Χατζηλιάδης (Ηρακλής Λάρισας) και κ. Κώστας Κατσάρας (Αετός Μακρυχωρίου) είχαν την δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα στην κορύφωση της προετοιμασίας που κάνουν τα δύο λαρισινά σωματεία.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν δίχως τον Νάστα, τον Κρίτσα και τον Ψωμολιά. Από την άλλη ο Αετός Μακρυχωρίου έπαιξε δίχως τον Μάντζαρη και τον Μπόντε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, πίεσαν, από την άλλη το Μακρυχώρι ακολούθησε την ίδια συνταγή όπως με τον ΠΟΕ, όπου περίμενε ουσιαστικά τον αντίπαλο και κοιτούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν ώστε να πάρουν όλοι οι νεαροί παίκτες χρόνο συμμετοχής. Σε γενικές γραμμές ο Ηρακλής Λάρισας προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα που θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, ενώ ο Αετός δουλεύει μεθοδικά για να μπορέσει να ανέβει και άλλο επίπεδο.  

Στο 32’ πολύ καλή κάθετη πάσα του νεαρού Μπενεχούτσου για τον Γκιουρσάνη, αυτός έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, παραβιάζοντας την εστία του Ντιντή για το 0-1.

Το επόμενο λεπτό ωραίο φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Αλεξανδρής το σουτ από πλάγια, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 53’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κουμπούρας για τον Αετό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη για το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκιουρσάνη όπου έκανε το 0-3. Στο 62’ το φάουλ εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας, την κεφαλιά ο Γιαννακόπουλος που μείωσε σε 1-3, ένα λεπτό αργότερα τη σέντρα έβγαλε ο Νεμπεγλέρας, πολύ καλό σουτ του Ζαφειρίου από κοντά, το ίδια καλή και η αντίδραση του Σουπεκιώτη.

Στο 67’ αναταραχή στην περιοχή του Αετού, ο Σέντζας έκανε το σουτ και μείωσε σε 2-3. Στο 85’ την κεφαλιά από κοντά έκανε ο Φώτος, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ο Σουπεκιώτης και αφού σε αυτό το λεπτό δεν έγινε η ισοφάριση, στο 90’ το σουτ έκανε ο νεαρός Ιωαννίδης, ο οποίος πέτυχε το γκολ για το τελικό 2-4.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Σκαφιδάς, Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Μανιώτης, Αλεξανδρής, Ζαφειρίου, Τζουμάκης, Νεμπεγλέρας, Κακαβίτσης.

Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Χουλιαρόπουλος, Αθανασιάς, Παπαδάκος, Χριστακέας, Μούλιας, Κυριάκης, Φώτος, Μουξιός, Σέντζας, Τσαπατώρης, Γκολοβάγκας.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Γκιουρσάνης, Κλούρας, Μπενεχούτσος, Μητρούσκας, Κολοβός.

Έπαιξαν και οι: Σουπεκιώτης, Κωστόπουλος, Λάλας, Τζίκα Ι., Σπανός, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Γουλούλης, Μπέτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ντελέζος Θ., Καραγιάννης.

*Άψογη η φιλοξενία του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρου Ιωακείμ στη φιλοξενούμενη ομάδα και στους δημοσιογράφους. Μάλιστα είχε και τα γενέθλιά του την ημέρα αυτή. Ευχές από το athleticlarissa για υγεία και καλή πορεία στο σωματείου Ηρακλή που ηγείται και τη φετινή χρονιά.

*Στην κερκίδα ήταν και ο πρόεδρος του Αετού κ. Κώστας Τουρλακόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξη Τσιτούρα που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την φιλική αναμέτρηση.