Βαθμολογία

Προς την τελική διαμόρφωση του ρόστερ οδεύουν στον Απόλλωνα Λάρισας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Χθες οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί για τον Δεκαπενταύγουστο και προπονήθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, αύριο Κυριακή η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα, ενώ τη Δευτέρα το πρόγραμμα θα είναι πιο χαλαρό ενόψει του φιλικού αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να δώσει μία πιο σαφή εικόνα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας καθώς οι «κυανόλευκοι» οδεύουν προς την τελική του διαμόρφωση. Ήδη στη διάθεση του τεχνικού Αριάν Μπελά βρίσκονται 28 ποδοσφαιριστές, ενώ ο στόχος είναι να «κλείσει» το ρόστερ στους 25 που σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς, όσοι δηλαδή κριθούν ότι δεν ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κυανόλευκους».

Όπως υπολογίζεται μετά τις 25 του μηνός, δηλαδή μετά το φιλικό με τον Πιερικό που θα διεξαχθεί εκείνη την ημέρα στην Κατερίνη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με το ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, αναμένονται να γίνουν ακόμα κάποιες κινήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προτεραιότητα για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Πηγή: Ελευθερία