Βαθμολογία

ΑΕΚ: Γύρισε και πάλι ο Μαυροειδής

Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Δημήτρης Μαυροειδής επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ο 34χρονος σέντερ υπέγραψε σήμερα (16/8) διετές (1+1) συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» και θα ενισχύσει την προσπάθεια για αναρρίχηση στην κορυφή, όπως και πριν από δύο χρόνια όταν ως μέλος του ρόστερ της, κατέκτησε δυο τρόπαια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:  «Ως μέλος της οικογένειάς μας είχε φύγει, ως μέλος της οικογένειάς μας επιστρέφει. Μόνο μία αγωνιστική περίοδος άντεξε μακριά από την ΑΕΚ... Μόνο μία αγωνιστική περίοδο άντεξε η ΑΕΚ μακριά από εκείνον...

Ο Δημήτρης Μαυροειδής (34χρ., 2μ.10) υπέγραψε σήμερα (16/08) διετές (1+1) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» και θα ενισχύσει την προσπάθεια για αναρρίχηση στην κορυφή, που αποτελεί μονόδρομο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκεί σ’ ετούτη την αναφορική πορεία ο κόσμος να σταθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό της.

Ο λαοφιλής σέντερ πιστώνεται μέρος των επιτυχιών του ολόχρυσου 2018, ήτοι της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση δύο τροπαίων και νοηματοδότησε το παρόν και το μέλλον της ενδοξότερης ομάδας Μπάσκετ της χώρας.

Ο Δημήτρης θα φορέσει για 4η χρονιά την τιμημένη φανέλα και εντάσσεται άμεσα στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, αφού οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν, για να προσθέσει εμπειρία στο νεανικό ελληνικό έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας». Δημήτρη, καλώς όρισες στο σπίτι σου...».